Adler Tours

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Adler Tours

dealer

Adler: Jachtreizen voor elke jager

Adler Tours is een aanbieder van avontuurlijke jachtreizen. Wij zijn een reisorganisator, geen bemiddelaar en werken dus niet als tussenpersoon. Dit maakt dat jij met gerust hart en vertrouwen met ons op reis kunt gaan. Wij werken met beproefde aanbieders waar we al vele jaren mee samenwerken en die goed op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen en regelingen rond de jacht. Je kunt er dus zeker van zijn dat je in Adler Tours een betrouwbare partner vindt. Wij werken voor de begeleiding tijdens onze jachtreizen samen met Simon's Hunting Adventures. Simon is een gecertificeerde wapensmid, jachtopziener en kenner van de jacht in de bergen. Zijn belangrijkste taak is het begeleiden van gasten die meegaan op onze buitenlandse jachtreizen naar alle continenten. Hij weet als geen ander het wild in de bergen op de correcte wijze aan te spreken en is daarbij jouw steun en toeverlaat.

Wilde dieren

Wij organiseren reizen naar alle continenten: binnen Europa, maar ook naar Noord-Amerika, Rusland, Azië, Oceanië en Afrika. Er is volop keuze en voor elke wens hebben wij wel een oplossing. Ook een combinatie van recreatief toerisme en jacht is mogelijk. Bijvoorbeeld in Afrika, waar we langere rondreizen organiseren over het hele land. Bijvoorbeeld een 3 en 5-daagse reis naar bepaalde delen van het land zoals Kwazulu/Natal, de Tuinroute of Kaapstad behoort tot de mogelijkheden. Je kunt met ons op safari naar de wilde dieren in het Kruger National Park. Je kunt wandelen op de Drakensberg, door de Karoo-woestijn struinen, struisvogelfarms bezoeken, genieten van het goede Kaapse wijnen en walvissen in de Atlantische Oceaan ontmoeten. Ook kun je het bruisende Kaapstad leren kennen en genieten van de oneindige verscheidenheid van de natuur. Zuid-Afrika is zowel voor de jager als voor de toerist een prachtige plek om te bezoeken.

Uw wensen

Binnen Europa organiseren wij jachtreizen naar onder meer Finland, Groenland, Kroatië, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Schotland, Servië, Slovenië. Spanje, Tsjechië, Turkije en Hongarije. Buiten Europa kun je met ons op jacht in onder meer Rusland. Kazachstan, Alaska, de VS en Newfoundland, Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Op deze reizen kan gejaagd worden op vele diersoorten. Meer informatie daarover geven wij je graag op aanvraag. Onze reizen worden persoonlijk en zonder tijdsdruk uitgevoerd. Jouw wensen en ideeën vinden wij daarbij uitermate belangrijk.

 

Jacht artikelen van Adler Tours