Adventure Zone

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Adventure Zone Hunting Events

dealer

Een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van de jacht

Menig jager is een gewoontedier. Hij of zij is op en top gelukkig in het eigen jachtveld. Soms jaagt men eens ergens anders, onderneemt een tripje naar de Ardennen of gaat op jachtreis. Maar er zijn nog zoveel andere avonturen te beleven in de wereld van de jacht. Dat is de missie van Louis en Kristof, de drijvende krachten achter Adventure Zone – Hunting Events. Via hun website en vooral via hun Facebook Groep brengen ze jagers samen en organiseren ze diverse jachtavonturen: van buitenlandse reizen tot kookdemonstraties en workshops.

Bokkenjacht

Wil je een bokkenjacht meemaken die je nooit meer zal vergeten, compleet met een luxeverblijf op 12 kilometer van Opole in Polen? Wij maken het waar! Wij hebben een prachtig jachtrevier in de aanbieding van 12.000 hectare met hoofdzakelijk velden en een heel mooi reewildbestand.  Er is een mogelijkheid om in het veld vervoerd te worden, aan te zitten of te bersen met een jachtbegeleider. Wij werken met een vaste prijs voor de bokken, dus je krijgt geen verassingen achteraf. Iedereen weet vooraf waar hij aan toe is. Er kan individueel ingeschreven worden met maximaal 6 personen per jachtperiode. Inbegrepen is een luxe verblijf met alle maaltijden, frisdranken, koffie en thee, jachtorganisatie, Poolse jachtvergunning en -verzekering, jachtprotocol plus_sing meting van de trofeeën, eerste trofeebehandeling, gratis bewaakte parkeerplaats, mogelijkheid tot testen van verschillende verrekijkers, vervoer heen en terug naar Polen.

Jacht-gerelateerde evenementen

Hunting Adventure is van vele markten thuis. Zo organiseerden wij in 2017 met groot succes een workshop ontweiden. Het ontweiden van een gestrekt stuk is immers vakwerk en maar al te vaak zien we op binnen- en buitenlandse jachtpartijen dat jagers soms moeite hebben om een gestrekt stuk volgens de regels der kunst te ontweiden. Bij persoonlijke consumptie kan een ‘foutje’ geen kwaad. Maar als men geschoten wild in de voedingsketen wil brengen, dan moet het ontweiden op correcte en professionele wijze gebeuren! Op deze eendaagse workshop werd de deelnemers ook aangeleerd hoe zij een stuk wild vrij eenvoudig konden versnijden tot steaks, filets en stoofvlees. Daarnaast verschafte een ervaren en deskundige taxidermist uitleg over hoe de deelnemers zelf de huid en/of trofee kunnen voorbereiden. Adventure Zone-Hunting Events is dus meer dan een organisator van jachtreizen. Wij organiseren een grote verscheidenheid aan jacht-gerelateerde evenementen en we doen dat vanuit onze passie en betrokkenheid.

 

Jacht artikelen van Adventure Zone