Jachtmerk Aimpoint

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Aimpoint

dealer

Meer succes met de rode punt

Aimpoint is de erkende wereldwijde marktleider en ontwikkelaar van de red dot-technologie voor waarneming. Na meer dan veertig jaar nauw samen te hebben gewerkt met experts op het gebied van militaire wapensystemen, ervaren jagers en scherpschutters over de hele wereld hebben we een product ontwikkeld dat de beste schotresultaten geeft bij bewegende doelen: de Aimpoint red dot sights, ofwel rode punt technologie.

Ongeevenaarde prestaties

Op ruig terrein, bij slecht weer, slecht licht en spanning wordt zelfs de meest ervaren jager op de proef gesteld. Tests hebben aangetoond dat het enkele reticulum met de rode stip het snelst op het doel is en zo voor de grootste kans op een voltreffer zorgt bij bewegende doelen. Met Aimpoint hoef je je namelijk nooit zorgen te maken over het centreren van de punt in het vizier. Zodra je de stip op je doel ziet, ben je klaar om te schieten. Aimpoint red dot sights geven je meer zelfvertrouwen en stellen je in staat om met beide ogen op het doel te schieten. Of je nu een geweer, jachtgeweer, pistool, geweer of boog hebt, Aimpoint heeft het perfecte zicht voor je. Of u nu op herten, elanden of beren jaagt, ons systeem met de rode punt levert ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

Drie varianten

De Aimpoint Red Dot is leverbaar in drie varianten. De Aimpoint 9000L is voornamelijk ontworpen voor geweren met standaard of magnum-lengte en kan de meest extreme jachtomstandigheden aan. De Aimpoint 9000SC geeft een zichtveld van gemiddelde lengte en is hoofdzakelijk ontworpen voor gebruik met kortere wapens, semi-automatische vuurwapens en magnum-pistolen. De  Aimpoint 9000SC-NV geeft een zichtbereik van gemiddelde lengte. Het is voornamelijk ontworpen voor gebruik met kortere wapens, semi-automatische vuurwapens en magnum-pistolen. Dit product is compatibel met nachtzichtapparaten en wordt veel verkocht aan landen waar jacht met nachtzichtapparatuur is toegestaan