Jachtmerk Bear

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Bear

dealer

Bear & Son: een familie van messenmakers

Bear & Son heeft een rijke familietraditie in het maken van messen. We werken met ervaren personeel dat in staat is om veel van de extra handbewerkingen uit te voeren die bij het maken van onze producten nodig zijn. De Bear & Son-bestekfabriek is uniek. Het is volledig op zichzelf staand. Hoewel sommige bedrijven alleen onderdelen van verschillende leveranciers assembleren en hun naam op het product zetten, doen wij alles in eigen beheer. Van het bouwen van onze eigen mallen tot warmtebehandeling, slijpen en assembleren en het met de hand afwerken van onze producten. Al deze stappen zorgen ervoor dat Bear & Son-messen van uitstekende kwaliteit zijn en van grote waarde voor zowel de dealer als de consument.

Staal

We bieden een breed assortiment in vele prijsstellingen, want we willen dat iedereen zich de producten kan veroorloven waar wij zo trots op zijn. Onze messen zijn gemaakt van verschillende soorten staal. Bijvoorbeeld 440 high carbon roestvrijstaal. Dit is gemaakt op basis van een eigen formule of High Definition Damascus Steel. Deze staalsoort bestaat uit 416 lagen medium en hoog koolstofstaal, met toegevoegd nikkel. Het is flexibel en ook al is het blad vlijmscherp, het voelt niet zo aan.

Jachtmessen

Bear & Son heeft diverse kwalitatief goede jachtmessen in het assortiment zoals de Trophy Hunter Knife, de Rosewood Caper Hunting Knife. Ook biedt men diverse messen met een gehoekt blad aan voor slacht en ontweiden. Deze messen hebben een zeer redelijke prijs/kwaliteitverhouding.