Jachtmerk Benelli

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Benelli

dealer

Benelli: perfectie en Italiaanse stijlgevoel

De Benelli hagelgeweren zijn unaniem erkend als een van de meest aantrekkelijke semiautomatische geweren aller tijden. Begiftigd met een uitgesproken eigenzinnigheid en grote herkenbaarheid is de Benelli 121 de voorloper van het hele Benelli-productiegamma. Een model dat breekt met elke vorm van eerder ontwerp en de weg heeft geëffend voor een nieuwe generatie semi-automaten: elegant, licht en gemakkelijk te hanteren, met een stalen bascule met een onmiskenbare oranjekleurige afwerking en zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. De 121 is het geweer dat de Benelli-stijl tot leven heeft gebracht. Het geweer waarin alles samenkomt: hoge kwaliteitstandaarden, perfecte esthetiek en functie, een onovertroffen afwerking en high tech innovaties. Continue innovatie, onderzoek, de ontwikkeling van nieuwe technologieën en materialen, precisietechniek en onderscheidend ontwerp vormen de hoekstenen van Benelli's filosofie. Een filosofie die gericht is op het ontwerpen en produceren van halfautomatische jachtgeweren die zich onderscheiden van de concurrentie door de geavanceerde technologie, verfijnde vormgeving en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Passie en Zorg

 In de afgelopen 40 jaar is Benelli enorm gegroeid en heeft het bedrijf steeds ambitieuzere doelstellingen gesteld. Efficiëntie, innovatie en professionaliteit zijn belangrijke kenmerken van Benelli's managementstijl en bedrijfsfilosofie. Het kopen van een Benelli hagelgeweer betekent dat je de passie en zorg die ten grondslag liggen aan deze unieke technologie, herkent en waardeert. Elegante lijnen, hoogwaardige afwerking, prestigieuze materialen, warme houttinten en mooie belijning zijn allemaal typische Benelli-kenmerken. Semi-automaten van Benelli zijn de voorlopers van een nieuwe generatie jachtgeweren. Benelli begint nu aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis. Dit nieuwe hoofdstuk is weer een hoofdstuk vol uitdaging, projecten, dromen, inspiratie en beloning. Benelli staat voor 40 jaar kwaliteit, technologie, innovatie, passie en authenticiteit en daar we, als het ons ligt, in de toekomst mee door.

Benelli 828

Een opmerkelijk hagelgeweer van recente datum is de Benelli 828. Het betreft is een nieuw concept van een lichtgewicht jachtgeweer.  Dit kaliber 12-geweer weegt slechts 2,9 kg. Dat is zeker een kilo lichter dan vergelijkbare geweren van Browning of Beretta. En het is niet alleen extreem licht. Het heeft ook een perfecte balans. Dankzij een ingenieus ingebouwd ‘progressive recoil’-systeem wordt de terugslag bijna niet meer gevoeld. Een bijzonder mooi geweer is ook de Swan. Een jachtwapen dat Benelli construeerde op de contouren van een zwaan.