Best Hunting

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Best Hunting Jachtreizen

dealer

Best Hunting: Meer dan een jachtmakelaar

Best Hunting is meer dan een jachtreismakelaar. We leveren een groot pakket aan diensten voor de jager. We organiseren bijvoorbeeld trainingssessies veldwerk voor staande honden in Frankrijk. In de Benelux is de populariteit van de staande hond de laatste decennia flink gegroeid. Deze enthousiaste hondenliefhebbers ontbreekt het echter vaak aan één essentieel onderdeel van het staande hondenwerk: wild opsporen in het veld. Om hierop in te spelen organiseert Best Hunting al enkele jaren trainingssessies in Frankrijk waar zowel veld als wild aanwezig is. Je kunt hierbij gebruik maken van een instructeur. De meer ervaren voorjagers kunnen zelf hun honden voorjagen onder begeleiding van veldbegeleiders. Daarnaast organiseren we ook sinds enkele jaren buiten het jachtseizoen diverse instructiedagen voor kleiduivenschieten en de cursist van het jachtexamen geven wij persoonlijk instructie.

Meer dan 50 bestemmingen

De hoofdtaak van Best Hunting is echter het organiseren van reizen. Daar ben ik Wim van Remortel, geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en zoon en kleinzoon uit een jagende familie, 1992 mee begonnen. Ik ben zelf jager en maakte de gouden jaren voor patrijzen en fazanten mee in de Zeeuwse polders. In 1987 boekte ik met wat vrienden een jachtreis naar Schotland. Na een zeer enerverende week was voor mij een ding duidelijk: dit was de toekomst. En van het een kwam het ander.  Zo ontstond  jachtreisbureau Best Hunting. Het eerste jaar had ik 2 bestemmingen met 1 boeking, nu hebben we meer dan 50 bestemmingen en…. heel wat meer boekingen.

Jouw wens/onze uitdaging

Best Hunting heeft diverse speerpunten die aan de basis staan van het succes: wij leveren aanbiedingen op maat waarbij alles mogelijk is. Jouw wens is onze uitdaging. Wil je met vrienden een weekendje fretteren in Schotland? Wij regelen het. Wil je met een groep zakenrelaties op drijfjacht op de patrijs in Spanje? Ook dat kunnen we regelen. Wij leveren all-in aanbiedingen, zodat je nergens naar om hoeft te kijken. Wij regelen onder andere alle administratie, tickets en verzekeringen. Wij zorgen ook voor dagvulling voor niet-jagende reisgenoten, leveren tolk, reisgids en begeleiding en dragen zorg voor munitie en geweren. Bij ons wordt je niet geconfronteerd met verborgen kosten. Wij bieden jachtreizen aan naar onder meer: Engeland, Schotland, Frankrijk. Polen, Hongarije, Tsjechië, Argentinië en Zuid-Afrika. Het merendeel van onze locaties is uitvoerig geselecteerd op kwaliteit en werden pas na eigen onderzoek opgenomen in ons programma.  Verder zijn wij zéér flexibel als het gaat om een reis-programma op maat.

Jacht artikelen van Best Hunting