Jachtmerk Bresser

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Bresser

dealer

Het succesverhaal van Bresser

Telescopen, microscopen & vergrootglazen, verrekijkers, nachtzicht, spotting scopes, weerstations en gloednieuwe fotostudio-apparatuur. Meer dan ooit staat BRESSER voor de wijde wereld van optica. Het BRESSER-programma, dat in heel Europa al bekend staat vanwege de diversiteit en een zeer goede prijs-prestatieverhouding, is volledig gemoderniseerd en geherstructureerd. Het uitgebreide assortiment is dus onderverdeeld in eenreeks  series die staat voor verschillende kwaliteiten, looks en ontwerpen. Deze duidelijke structuur maakt de selectie voor de consument aanzienlijk eenvoudiger.

Succesverhaal

Al meer dan 60 jaar is Bresser een succesverhaal. Met de ongeveer vijfenzeventig medewerkers die momenteel bij Bresser in dienst zijn heeft het bedrijf wereldwijd een, voor dit segment,  uniek distributie-netwerk opgebouwd. We investeren in onderzoek en samenwerking: onder meer met de DLR (Duitse Aerospace Center), het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, Instituut voor Milieu, Joods Nationaal Fonds JNF-KKL, jongeren en verschillende universiteiten en observatoria.

Breed scala

Bresser heeft een breed scala aan verrekijkers in voorraad voor een breed scala aan toepassingen. We hebben wereldwijd het grootste assortiment hoogwaardige verrekijkers voor een zeer brede doelgroep. Bresser is de Duitse optiekspecialist en staat voor innovatieve verrekijkers in hoge kwaliteit in combinatie met lage prijzen. Naast de klassieke verrekijker biedt Bresser ook digitale verrekijkers, bijvoorbeeld met speciale technologie voor nauwkeurige navigatie op zee. De verrekijkers van Bresser zijn ook gemeengeod in de wereld van de jacht. Wij zijn erin geslaagd om met een  nieuwe multi-layer coating op alle glascomponenten storende reflecties te minimaliseren.  In combinatie met een hoge lichttransmissie garandeert deze coating een kleurneutrale en contrastrijke beeldverwerking. De verrekijker van Bresser is de ideale metgezel van de veeleisende jager. 

Toonaangevend

Het bedrijf werd in 1957 opgericht door Josef Bresser. Josef Bresser was één van de eerste importeurs van kwaliteit verrekijkers uit het Verre Oosten. Na zijn plotselinge dood nam zijn zoon Rolf het bedrijf over. IHet merk Bresser werd onder zijn leiding een internationale onderneming en een toonaangevend merk in de optiek-industrie.  Om een leidende rol te kunnen blijven spelen in de markt verkocht Rolf Bresser het bedrijf aan de Amerikaanse marktleider voor amateur-telescopen MEADE Instruments Corp., USA. In 2004 werden de eerste computergestuurde Meade telescopen en Schmidt-Cassegrain optiek voor het eerst  aangeboden. Het bedrijf is tegenwoordig gehuisvest in Rhede en levert microscopen, verrekijkers, evenals nachkijkers en digitale weersstations. In 2012 sloot Bresser met National Geographic een licentieovereenkomst voor optische producten en producten voor buitenshuis!