Jachtmerk Bushnell

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Bushnell

dealer

Bushnell: toonaangevend en innovatief

Bushnell is al meer dan 65 jaar marktleider in hoogwaardige sportoptica. Ons leidend principe is om de hoogste kwaliteit, meest betrouwbare en betaalbare sportoptiek op de markt te brengen. Onze uitstekende klantenservice is ongeëvenaard. Ook zijn goede partnerships met retailers voor ons belangrijk. Het ontwikkelen en in de markt zetten van superieure optische producten ter verrijking van de beleving van sport en outdoor-activiteiten: dat is de missie van Bushnell.

Toonaangevend

Bushnell is toonaangevend op het gebied van sport in alle categorieën voor optica en onze producten hebben vele prijzen voor design en prestaties gewonnen. Met onze producten zorgen wij er voor dat u meer kunt genieten van het buitenzijn. Ze ondersteunen bij sport, natuurstudies, jagen, vissen, vogels kijken en astronomie. Binnenshuis brengen de speciale kijkers van Busnell het publiek dichter bij de actie in sporthallen of tijdens voorstellingen in theaters en concerten.

Nieuwe technologie

Bushnell onderzoekt voortdurend nieuwe technologieën om sportoptica op de markt te brengen die een toonaangevend ontwerp combineren met innovatie op het gebied van prestaties. Door deze toewijding is Bushnell het meest erkende en gerenommeerde merk voor sportoptica ter wereld geworden. Wij zijn een toonaangevende leverancier van innovatieve outdoorproducten. 

Richtkijkers

Bushnell onderzoekt voortdurend nieuwe technologieën om sportoptica op de markt te brengen die toonaangevend ontwerp combineren met prestatie-innovatie. Door deze toewijding is Bushnell het meest erkende en gerenommeerde merk voor sportoptica ter wereld geworden. Bushnell biedt vele verschillende producten aan in de categorie richtkijkers. Onder meer merken als Banner, AK optics, Elite tactical force,  Tac optics, Nitro, AR Optics, Prime, Engage en Trophy. Zoveel modellen, zoveel keus en zoveel mogelijkheden voor de veeleisende jager.