Jachtmerk Can-Am Traxter

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Can-Am Traxter

dealer

Can-Am: sterke off-road modellen voor jagers

Bij BRP creëren we innovatieve manieren om te bewegen: of het nu op sneeuw, water of asfalt is. In de lucht, op de grond en overal daar tussen in. .We zijn gevestigd in de Canadese stad Valcourt, Quebec en we hebben productievestigingen in Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Finland en Oostenrijk.

Can-Am

We hebben een totaal personeelsbestand van meer dan 10.000 gedreven, vindingrijke mensen. Onze portfolio van toonaangevende en onderscheidende producten omvat Ski-Doo en Lynx sneeuwscooters, Sea-Doo waterscooters, Can-Am on- en off-road voertuigen, Alumacraft boten, Manitou pontons, Evinrude marine voortstuwingssystemen evenals Rotax-motoren voor karts , motorfietsen en recreatieve vliegtuigen. We ondersteunen onze productlijnen met een speciale afdeling voor onderdelen, accessoires en kleding om uw rijervaring te verbeteren.. CAN-Am is een van onze internationale merken waarmee we On- en Off-road voertuigen op de markt brengen.

Compromisloos

Can-Am ATV's en side-by-side voertuigen zijn de belichaming van het vermogen van BRP om elke markt die het op zich neemt te herdefiniëren. Eind jaren negentig waren onze ontwerpers en ingenieurs de eerste die ATV’s voorzagen van de zogenaamde TTI-achterwielophanging. Dankzij de unieke plaatsing van twee onafhankelijke draaipunten creëerden wij een systeem dat in alle omstandigheden superieur comfort voor de bestuurder biedt. In 2002 was Can-Am ook de eerste producent die een door de fabrikant goedgekeurde ATV voor twee personen op de markt bracht. Door het combineren van maximale kracht, handling en tractie, zijn Can-Am ATV's de keuze van liefhebbers en professionals. In 2010 lanceerden we de Can-Am Commander, de meest veelzijdige side-by-side-voertuig op de markt. Een voertuig met een krachtige Rotax 1000 V-Twin-motor met 85 pk, een industriële dual-level laadbak en andere unieke functies. Aan kwaliteit, gebruikersgemak en veiligheid doet Can-Am geen enkel compromis.

Revolutionair

Met Can-Am ATV's, side-by-side voertuigen en roadsters, voert BRP een lange traditie van vernieuwingen door. Meer dan 30 jaar geleden ontdekte de wereld het merk Can-Am met revolutionaire motorcrossfietsen. BRP heeft zich sindsdien teruggetrokken uit die markt, maar de Can-Am legende en de gedrevenheid om de wereld te verbazen met nieuwe prijswinnende en multifunctionele voertuigen leeft voort in de nieuwe modellen All Terrain Vehicles.