Capra Adventures

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Capra Adventures

dealer

Jouw droomjacht in jouw droomland

Capra ADVENTURES

We beheren en organiseren jacht- en natuurtochten op alle continenten. Passie, duurzaamheid, dierenwelzijn, soortvriendelijke jacht en natuurlijk dierenwelzijn spelen voor ons een centrale rol. We bieden mogelijkheden in meer dan 20 bestemmingen op verschillende wilde dieren aan.  Of het nu je nu liever alleen jaagt of op een drijfjacht gaat met meerdere jagers: we willen al je wensen vervullen. Wij maken jouw droomjacht werkelijkheid.

Bijzondere locaties

Capra Adventures biedt jachtreizen aan naar tal van bijzondere plekken op de wereld: binnen en buiten Europa.  In Engeland bieden we bijvoorbeeld jachtreizen aan op de volgende soorten: reeën, chinese waterree, muntjakken en damherten. In de afgelopen twintig jaar is Engeland een van de interessantste jachtlanden van Europa geworden. In het zuiden van Engeland kun je jagen op reebok  en in Midden-Engeland bieden we twee specialiteiten aan waar het hart van elke jager sneller van gaat kloppen:  Muntjak en de Chinese Waterree. Engeland is altijd een jachtreis waard!

Monteria

Ook hebben we bijzondere drijf- en drukjachten in ons assortiment: onder meer in Polen, Hongarije en Spanje. In Spanje kun je kennis maken met de traditionele monteria. De montería is een klassieke, traditionele jachtsoort in Spanje.  Wij bieden een unieke kans om een montería te ervaren in een typisch Spaanse sfeer. Ons devies is: als jager moet je eens in je leven de monteria beleven.

Vissers

Verder kun je met ons op jachtreis naar Afrika, Azie, Amerika en Oceanie. In Namibie, Spanje en Hongarije organiseren wij beheerjachten, onder meer op vrouwelijk wild en jong wild. Wij organiseren alle soorten reizen met vele verschillende jachtvormen, We werken samaen met een  preparateur en regelen ook het eventuele vervoer van je trofee. Daarnast kun je ook als visser bij ons terecht. Wij organiseren in samenwerking met Chinook Tours onder meer reizen voor vissers naar Alaska en British Columbia.

Jacht artikelen van Capra Adventures