Jachtmerk Dachstein

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Dachstein

dealer

Jachtschoenen uit het hart van de Alpen

"Wij zijn schoenmakers, wij zijn atleten en we zijn outdoor enthousiastelingen!", aldus Head of Sales van Dachstein Christian Wolsegger. Het is dus geen verrassing dat het Dachstein-team zoveel weet over de behoeften van bergbeklimmers, wandelaars, wandelaars, jagers en iedereen die van een actieve sportieve levensstijl in de buitenlucht houdt.  Al sinds 1925 combineert Dachstein traditioneel Oostenrijks vakmanschap voor schoenenproductie met innovatieve ideeën. Dachstein staat voor klim- en wandelschoenen uit het hart van de Alpen voor gebruik in alpine omstandigheden Een jarenlange traditie van gepassioneerd engagement, de unieke geschiedenis van het bedrijf, bijna ontelbare innovatieve ontwikkelingen - en niet in de laatste plaats het immense enthousiasme van de mensen achter Dachstein in Oostenrijk - hebben dit merk gemaakt tot wat het de afgelopen 90 jaar is geworden: een wereldwijd vermaard merk dat letterlijk en figuurlijk 'gedragen' wordt door wandelaars, bergsporters en jagers.

Samenspel

Tegenwoordig combineren de nieuwste modellen uit de nieuwste collecties een stedelijke stijl met alpine functionaliteit. Visueel aantrekkelijke kenmerken vormen een bijzonder samenspel met de typische eigenschappen van functionele schoenen voor bergbeklimmers. Zo ontstaat schoeisel dat met plezier gedragen kan worden in stedelijke, landelijke en alpine omgevingen. Dachstein ontwerpt en produceert met passie - voor liefhebbers van bergsporten die een perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen, vakmanschap, functionaliteit, innovatie en een modieuze look waarderen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jachtcollectie

De collectie is onderverdeeld in verschillende segmenten zoals bergsport, wandelen & trekking, alpine lifestyle, urban outdoor, winter outdoor & jacht.  Het nieuwe 'jacht'-assortiment werd ontwikkeld in samenwerking met de landelijke jagersvereniging in Oostenrijk en de regionale jachtverenigingen in Stiermarken, Tirol en Salzburg. Hun waardevolle inbreng leidde tot de productie van de eerste prototypen. Na de samenwerking tijdens de testfase werden de prototypen grondig herzien. Dit stelde ons in staat om het ultieme jachtschoeisel te maken. Met deze nieuwe jachtcollectie wil Dachstein, met een maximum aan functionaliteit, bijdragen aan een succesvolle jacht van iedere jager. De modellen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën. De moderne, meer technische lijn, kenmerkt zich door de hoog gesneden 'Alpin-Bock EV' en een lager model: de 'Wild-Fang EV'. Beide modellen zijn uitgerust met het beproefde waterdichte en ademende 'eVent Membrane'. Dachstein heeft echter ook een meer traditionele lijn ontwikkeld die klassiek design, moderne technologie en de voordelen van natuurlijke warmte- en vochtregulatie door een binnenvoering van leer combineert. 'Wild-Fang LTH' is een halfhoge jachtschoen en 'Platz-Hirsch LC LTH' is een laag uitgesneden bers- en wandelschoen.

Hoogste kwaliteit en functionaliteit

Al het schoeisel in dit assortiment is zeer comfortabel en stevig dankzij de duurzame constructie. De geschuurde, semi-diepe Vibram 'Fourá' zool zorgt voor een perfecte grip op alle oppervlakten. De modellen 'Alpin-Bock' en 'Wild-Fang' hebben een cordura-schachtsluiting om vuil, gruis en sneeuw te weren en kunnen in veel situaties zelfs met stijgijzers worden gebruikt. Dachstein is trots op zijn geavanceerde assortiment jachtschoenen en hoopt dat onze producten voor u bijdragen aan een succesvolle jacht.