Damesjachtkleding.nl

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Damesjachtkleding.nl

dealer

Jachtkleding voor de vrouw

Damesjachtkleding.nl is de webwinkel voor de vrouwelijke (voor)jager. In 2013 zijn we gestart met Damesjachtkleding.nl omdat we het assortiment voor de (voor) jagende vrouw te klein vonden. Het aantal vrouwen in de jacht en hondensport is toegenomen en daarmee nam ook de vraag naar vrouwelijke, goed zittende kleding voor de jachtpraktijk toe.

Collectie

Inmiddels is het assortiment aanzienlijk uitgebreider en proberen wij voor onze klanten leuke en kwalitatief goede kleding te selecteren op onze website.  Omdat het niet mogelijk is alle nieuwe kleding zelf te testen en uit te proberen maken we graag gebruik van de bevindingen van onze klanten. Zo is in de loop der jaren een collectie ontstaan waar we trots op zijn. Een collectie waar kwaliteit, draagcomfort en een modieuze uitstraling hand in hand gaan. Op damesjachtkleding.nl vind je een breed assortiment aan jachtkleding, outdoor kleding en laarzen voor dames.  Het is helaas niet mogelijk voor ons om alles in alle kleuren en maten op voorraad te hebben. Veel is echter wel mogelijk en kan besteld worden, dus schroom niet om ons een bericht te sturen met jouw vragen. Je kunt dit sturen naar info@damesjachtkleding.nl.

Vrouwelijke voorjager

Tevens vind je op onze site een uitgebreid assortiment van artikelen voor de (jacht)hond en de vrouwelijke voorjager. Wij hebben dummy’s in alle soorten en maten, dummytassen en -jassen, hondenfluiten, jachtlijnen en artikelen voor training en verzorging van uw jachthond.  Kijk ook eens bij ons voor kwalitatief goede rugzakken en prettig zittende veiligheidsvesten voor dames. En mocht je naar iets op zoek zijn dat wij niet op de website hebben staan, of zoek je kleding in een specifieke kleur, laat het ons dan even weten via info@jachtkleding.nl. Wij gaan dan voor jou op zoek.

 

Ook hebben we altijd enkele producten- (zoals broeken, handschoenen, laarzen en andere artikelen speciaal gemaakt voor dames- in de aanbieding.

 

Jacht artikelen van Damesjachtkleding.nl