De Essen Outdoor

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right De Essen Outdoor

dealer

Groot assortiment benodigdheden voor jacht en schietsport

Essen Outdoor is de leverancier als het gaat om artikelen voor jacht en outdoor. Wij bieden een ruime keuze aan luchtbuksen, vuurwapens, patronen, kijkers en uitrusting. Deze keuze is gebaseerd op onze 35 jarige jachtervaring in binnen- en buitenland. Maar Essen Outdoor heeft ook een grote voorraad artikelen op het gebied van hondentraining. Bij ons ben je aan het goede adres voor nationaal en internationaal bekende merken zoals: Deerhunter, Browning, Winchester, Zeiss, Fjällräven, Seeland, Swarovski en vele andere topmerken.

Goede service

Wij leveren een goede service op het gebied van reparaties die in onze eigen werkplaats worden uitgevoerd en adviseren u graag over een eventuele aankoop van een luchtbuks of vuurwapen. Tevens beschikken wij over de ruimte om luchtbuksen te testen tot 100m. Let op! Vuurwapens worden uitsluitend verkocht aan personen boven de 18 jaar, en in het bezit van een geldig verlof of jachtakte. Dit geld ook voor vuurwapens en munitie in de webshop. Alle (zware) luchtbuksen zijn vrij verkrijgbaar zonder vergunning in Nederland vanaf 18 jaar. Legitimatie is dan wel verplicht.

Merken

Essen Outdoor levert de volgende merken en meer: Laksen, Fjäll Räven, Sasta, Seeland, Han Wag, Meindl, Le Chameau, Baron, Meopta, Zeiss, Swarovski, Leica, Bynolyt, Seeland, Härkila, Deerhunter, Blaser, Beretta, Browning, Sauer, Heym, Merkel, RWS, Norma, Rottweil, Clever mirage, S&B, Hatsan, Weihrauch. Nikon, Hawke etc.

Schietsimulator

Essen Outdoor beschikt ook over een mobiele schietsimulator/schietbioscoop. Deze is te huur voor feestjes en partijen, teambuildingsdagen en dergelijke. Elke vrijdag houden we van 18:00 tot 21:00 een demonstratie-avond waarbij je van harte welkom bent. Op deze avond worden verschillende nacht- en zichtkijkers gedemonstreerd. Op deze avond geven wij vrijblijvend advies.

Advies

Ook op andere dagen staan wij u in de winkel en via de site graag te woord met advies en uitleg. Je bent van harte welkom in onze vestiging in Oldenzaal. Hier kun je onze producten bekijken, aanpassen en kopen. De koffie staat klaar!

Jacht artikelen van De Essen Outdoor