Jachtmerk Dedal

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Dedal

dealer

Dedal, voor professionele precisie-optica

In 1991 ontwikkelde een kleine groep jonge Russische ingenieurs het eerste nachtzichtapparaat onder de merknaam "Dedal". Met succes, want een kwart eeuw later is Dedal-NV met honderden medewerkers van een onderzoekslaboratorium veranderd in een toonaangevende fabrikant van precisie-optica. Wij leveren aan ordehandhavingsinstanties in verschillende landen en voldoen aan de eisen van jagers, sportlui, toeristen en zeelieden. Het eigen productiewerk van het bedrijf omvat een bijna volledige technologische cyclus: zowel mechanisch, optisch als elektronisch. Vandaag de eerste dag is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van uiterst concurrerende professionele apparaten, gebaseerd op de modernste beeldversterkerbuizen van de eerste en tweede generatie.

De belangrijkste factoren die de apparaten van JSC Dedal-NV concurrerend maken zijn:

  • De originele wetenschappelijke benadering van ontwikkeling en productie van alle elementen van nachtzichtmiddelen. 
  • Een breed scala aan nieuwe hi-tech materialen zorgt voor een laag gewicht en schokbestendigheid
  • Vernieuwende en originele electronica voor extra mogelijkheden

Het ontwerp van apparaten en hun onderdelen voldoet aan internationale militaire normen;onze producten worden zeer streng getest voor een betere kwaliteitsborging. De testen worden uitgevoerd door gespecialiseerde afdeling voor kwaliteitscontrole.

Verscheidenheid

Dedal-NV produceert een selectie van meer dan 20 verschillende optische producten waaronder nachtzicht-richtkijkers; richtkijkers voor daglicht,  nacht/dag-systemen, nachtzichtapparatuur, clip-on accessoires en richtkijkers met warmtebeeld.  Alle richtkijkers kunnen op verschillende soorten geweren worden gemonteerd en ook gebruikt worden op groot kaliber-geweren tot .338 Lapua Magnum en .50 BMG. De uitstekende kenmerken van Dedal-NV-producten worden niet alleen bevestigd door de overwinningen van het bedrijf in internationale aanbestedingen. De afgelopen jaren hebben ook veel scherpschutterteams van politie en VIP-beschermingsdiensten de Dedal-NV precisie-optica gebruikt. Onze producten worden dus gewaardeerd door professionals.

Dedal D541

De Dedal D541 is een voorzet-nachtkijker voor gebruik op een bestaande richtkijker. Je kunt deze nachtkijker aan de voorzijde van je ichtkijker monteren zonder enige aanpassing. Het grote voordeel van het voorzetsysteem in het algemeen is dat reeds bestaande(meestal prijzige) optiek kunt gebruiken en niet hoeft in te schieten. Je gebruikt immers het richtkruis dat al aanwezig is op de buks. De maximale vergroting is 6x, net als bij de meeste andere nachtvoorzet-systemen.