Jachtmerk Diana/Limpopo Hunting Tours

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Diana / Limpopo

dealer

Onvergetelijke jachtreizen

Limpopo & Diana Hunting Tours is het grootste jachtreisbureau ter wereld. We werken samen met jachtpartners in negenendertig landen en onze klanten komen uit de hele wereld.

Jachtreizen

Diana Hunting Tours werd in 1974 in Svendborg in Denemarken opgericht door jager Jan Krossteig. In de loop der jaren groeide het bedrijf en enkel jaren geleden kwam een fusie tot stand met Limpopo Travel. Sinds die tijd gaan we door het leven als Limpopo & Diana Hunting Tours. Wij kunnen bogen op meer dan veertig jaar ervaring in de jachtreisbranche en dat is alleen mogelijk dankzij het vertrouwen dat vele klanten gedurende al die jaren aan ons hebben geschonken. Wij zijn er trots op dat een groot aantal klanten ook echt vaste klanten zijn geworden en op hun beurt weer nieuwe klanten introduceren. Internet heeft de markt voor jachtreizen enorm veranderd. Tegenwoordig worden directe boekingen voor jachtreizen verkocht door agentschappen met een min of meer transparant karakter. Een groot aantal jagers heeft zijn vingers al eens gebrand aan het boeken van 'goedkope' pakketten via internet. Dit soort reizen verlopen zelden zoals beloofd. Pas als het mis gaat beseft de ongelukkige jager wat het verschil is tussen een goed reisbureau en een min of meer anonieme aanbieder via internet.

Kwaliteit

Bij ons ervaart u de zekerheid van een ervaren reisbureau dat al decennia lang ervaring heeft met jachtreizen. Onze ervaren medewerkers kennen alle bestemmingen en kunnen u goed en betrouwbaar advies bieden. Advies dat is afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Als u uw jachtreis via ons boekt, heeft u zelfs een garantie tegen het onwaarschijnlijke geval van een faillissement via het Deense reisgarantiefonds. Ons al lang bestaande lidmaatschap van de bond voor Deense reisbureaus is ook een garantie voor een professionele service tijdens alle procedures en formaliteiten die een jachtreis met zich meebrengt. Dat geldt ook in het geval dat iets niet helemaal volgens plan verloopt. Als een van onze klanten kunt u, mocht er iets misgaan, vierentwintig uur per dag ondersteuning krijgen via onze noodhulplijn. U krijgt extra hulp bij het regelen van alle formaliteiten, zoals vluchtreserveringen, wapentransport, autoverhuur, hotelboekingen enz. Met ons reist u in de geruststellende wetenschap dat alles is geregeld zoals het hoort. Onze lokale partners zijn allemaal ‘outfitters’ die al vele jaren hun hoge kwaliteit hebben bewezen. Wij werken alleen samen met de beste ‘outfitters’ in deze branche. Onze lokale jachtpartners vertrouwen ons ook de administratie- en marketingactiviteiten toe. Daardoor kunnen zij zich concentreren op datgene waar ze goed in zijn: ervoor zorgen dat onze klanten kunnen genieten van de allermooiste jachtervaring die maar mogelijk is. De kosten van al dit basiswerk en planning worden betaald door onze partners en worden niet doorberekend aan onze klanten.

Zwarte beer

Bij ons kunt u terecht voor een groot aantal verschillende jachtreizen: van een duivenjacht in Argentinië, waar de schutter soms wel 1000 patronen per dag kan afvuren op de immense populatie duiven, tot de jacht op de zwarte beer in Canada. Van een avontuurlijke trofee-jacht in Zuid Afrika tot de jacht op het prachtige sikahert in Groot-Brittannië.