Jachtmerk Eley

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Eley

dealer

Superieure munitie van Eley 

ELEY werd opgericht in 1828 door William en Charles Eley en wordt nu wereldwijd erkend als de fabrikant van de meest accurate .22LR randvuur-munitie ter wereld. Onze munitie is met trots en passie voor het vak gemaakt in Groot-Brittannië. Onze thuisbasis is Birmingham, West Midlands. Ons team bestaat uit internationaal erkende specialisten met uitgebreide kennis van interne en externe ballistiek, kruiddynamica en vele gekwalificeerde ingenieurs. Dankzij innovatie en continue productontwikkeling onderscheidt ELEY zich van haar concurrenten. ELEY is altijd een voorloper geweest in de munitie-industrie en heeft daardoor technologische grenzen verlegd. Vernieuwingen die resulteerden in vele gepatenteerde nieuwe methodieken en technieken. Met onze munitie behaalden topschutters vele overwinningen op Club-, Wereld- en Olympisch niveau. We produceren technisch superieure munitie en bieden een goede service aan jagers en schutters over de hele wereld.

Verantwoord ondernemen 

ELEY levert de meest innovatieve producten en diensten en draagt zo bij aan betere prestaties voor sportschutters en jagers. Maar we nemen onze verantwoordelijkheden voor het milieu en de gemeenschappen waarin we actief zijn, ook zeer serieus. Wij zijn als bedrijf van mening dat deze verantwoordelijkheden een positieve invloed kunnen hebben op de winst, het rendement voor de aandeelhouders, de reputatie en de groei. Hoge normen voor verantwoordelijkheid zijn naar onze mening dan ook verenigbaar met groei en bedrijfsefficiëntie. Kortom, Eley maat zich sterk voor verantwoord ondernemen.

Munitie

We maken munitie voor hagelgeweren, kogelgeweren, luchtdrukwapens et cetera. Met het innovatieve holle neusprofiel levert de nieuwste ELEY-munitie (verkrijgbaar onder de naam Eley Subsonic Hollow en Eley High Velocity Hollow) ongeëvenaarde karakteristieken, resulterend in een korte penetratie met een opvallend grote remkracht. De bismut hagelpatronen van Ely (bijvoorbeeld de Eley Alphamax Bismuth) zijn een iets duurder, maar uitstekend alternatief voor loodhagel. De Eley Vip Bismuth patronen zijn speciaal gemaakt als vervanging voor loodhagel en zijn daarom te gebruiken in hagelgeweren welke niet geschikt zijn voor staalhagel. De nummer 4 hagel is een universele patroon, geschikt voor op de vos, fazant, konijnen en eenden.