Jachtmerk Franchi

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Franchi

dealer

Italiaans vakmanschap van Franchi

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maximale betrouwbaarheid: dat is al anderhalve eeuw het handelsmerk van Franchi. De geschiedenis van het Franchi-hagelgeweer omvat inmiddels 150 jaar vakmanschap in de metaal- en houtbewerking. Die expertise is nog steeds zichtbaar in de producten die door Franchi vandaag de dag worden gemaakt.

Innoveren en patenteren op nieuwe technologie

Ons bedrijf werd opgericht in Italië. In 1868 nam Franchi de eerste vuurwapens in productie. De fabriek was gevestigd in Brescia. En dat was geen toeval, want Brescia maakte destijds deel uit van het industriële kerngebied van de Italië. Vanaf het begin was het onze missie om kwaliteitsproducten te leveren. Kwaliteitsproducten die tegemoetkomen aan de wensen van jagers en schutters. We blijven echter ook innoveren en patenteren op nieuwe technologie.

De rol van Franchi in de vuurwapenindustrie is altijd groot geweest. Wij zijn leidend in moderne fabricagetechnieken voor vuurwapens. Zo brachten wij nieuwe materialen op de markt, maken gebruik van de nieuwste technologie en perfectioneerden de productie van jachtgeweren met een dubbele loop en automatische laadmechanisme. Daarnaast hebben we een reputatie opgebouwd voor wapens van duurzame kwaliteit. Een reputatie die tot op de dag van vandaag koesteren.

Esprit hagelgeweer 

Een alleskunner van Franchi is de Esprit. Dit stijlvolle hagelgeweer combineert stijl, traditie en innovatie en is perfect voor alle soorten jacht: van hazen tot fazanten en van duiven tot kraaien.  De nieuwste serie Franchi Geweren (Feeling) is speciaal gemaakt voor de eigentijdse jager. Dit geweer beschikt over een uitstekende ballistiek, is makkelijk in het gebruik, heeft een strak ontwerp en is in alle opzichten afgestemd op de jachtpraktijk van vandaag de dag. Of je nu jaagt op vliegend wild met een hond, op watervogels of op hoefdieren. Of nu jager bent of sportschutter: de nieuwe Feeling geweren zullen aan al je wensen voldoen. Ze zijn verkrijgbaar als semiautomatisch geweer, als side by side of in superpose-model.