Jachtmerk Gamebore

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Gamebore

dealer

Innovatie, kwaliteit, prestaties, aandacht voor detail en klanttevredenheid

Gamebore staat internationaal bekend vanwege de innovatie, kwaliteit, prestaties, aandacht voor detail en klanttevredenheid. Dankzij deze kwaliteiten we wereldleider geworden. Wij werken alleen met de beste kwalitatief hoogwaardige componenten en verkregen in 1992 de kwaliteitsstandaard BS EN ISO 9001:2008. Gamebore is de enige Britse fabrikant met deze certificering die van toepassing is op munitiefabricage volgens internationale standaarden en klantenspecificaties. Het ontwikkelingsproces van onze patronen zorgt ervoor dat we een volledig assortiment producten bieden voor jagers en sportschutters in elke fase van hun ontwikkeling: van beginnende schutters tot wereldkampioenen. Ons product is ontworpen om de prestaties van de schutter te optimaliseren en goede resultaten op de schietbaan of in het veld te behalen. Bij ons assortiment is niet alleen gedacht aan de schutter, het type geweer en het doel, maar ook aan de impact op het milieu.

Jagers en kleiduivenschutters waarderen onze patronen. Daarom wordt onze munitie gebruikt door de meest veeleisende jagers en kleiduivenschieters over de hele wereld. 'Wij streven naar uitmuntendheid, naar niets anders' . Wij investeren in de nieuwste innovaties op het gebied van geavanceerde fabricage en gebruiken de nieuwste test- en laadapparatuur. 'Kwaliteit staat voorop zonder compromissen'  We hebben een van de hoogste onderscheidingen: de Queens Award for Export. Dat is een wereldwijd erkende en prestigieuze prijs voor onze internationale handelsprestaties. We zijn er trots op dat we aan meer dan 40 landen over de hele wereld onze producten leveren.

'service boven alles'

Onze bedrijfsethiek is:  'service boven alles'. We beschikken dan ook over twee magazijn-locaties voor wereldwijde export. Wij leveren dus snel en blijven continu investeren in het ontwikkelen van dit aspect van onze business. We brengen de rijke erfenis van Britse schiettraditie samen met innovatieve technische doorbraken in geavanceerde productie. Onze munitie heeft een vaste plek veroverd binnen het topsegment en daar zijn we trots op. Een van onze top-patronen is de Black Gold-cartridge. Deze is gemaakt van een Polystyreen-huls met een hoge dichtheid en ontworpen om op topniveau te presteren.

Gamebore gebruikt alleen hoogwaardige kruit dat exclusief voor Gamebore gemaakt wordt en dat synoniem is geworden voor uitstekende prestaties. We zijn toonaangevend in het ontwikkelen patronen zonder overmatige druk en terugslag. Wij werken met een uniek systeem voor de reductie van terugslag dat voor ons is ontwikkeld door de gerenomeerde Italiaanse fabrikanten Baschieri en Pellagri. Gamebore maakt kogels en hagelpatronen voor jagers en sportschutters, voor kogelbuksen en hagelgeweren in vele soorten kalibers.