Jachtmerk Garmin

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Garmin

dealer

Garmin: gemaakt voor de toekomst

Gemaakt voor de toekomst: deze vier eenvoudige woorden beschrijven onze producten, ons bedrijf en onze bedrijfscultuur. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken wij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

In eigen hand

Dankzij ons bedrijfsmodel van 'verticale integratie' houden we alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor we een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Onze gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken ook over innovatieve functies.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Garmin telt meer dan 11.400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld. Wij willen wereldmarktleider worden op iedere markt die we bedienen en onze producten moeten geliefd zijn vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en beste prijs-prestatieverhouding.

Vertrouwen

De basis van onze cultuur ligt in eerlijkheid, integriteit en respect voor medewerkers, klanten en zakelijke partners. Elke medewerker streeft ernaar klanten en collega's van dienst te zijn door uitmuntende prestaties te leveren en beloften na te komen. Op Garmingin kunt u kortom vertrouwen. Voor de jacht maken wij onder andere producten als gps-systemen, navigatie-producten blafbanden voor honden, trainingsproducten en electronische afrasteringen.