Jachtmerk Geco

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Geco

dealer

GECO - Alles wat je nodig hebt!

GECO vertegenwoordigt niet alleen een moderne reeks munitie voor alle jacht- en sporttoepassingen, maar we maken ook optische middelen afgestemd op de wensen van jagers en sportschutters . Gustav Genschow & Co. (GECO) verkocht al verrekijkers onder het merk GECO in de jaren dertig van de vorige eeuw. Geheel in lijn met deze traditie  biedt GECO nu ook verrekijkers en richtkijkers in uitstekende optische en mechanische kwaliteit tegen extreem eerlijke prijzen. Deze producten zijn ontworpen en gecoördineerd om te voldoen aan de belangrijkste vereisten van jagers, sportschutters en natuurliefhebbers. Ze sluiten prefect aan ons bedrijfsmotto: Geco-alles wat je nodig hebt'.

Eyecatchers

De richtkijkers van Geko zijn echte eyecatchers, vanwege hun slanke gestroomlijnde uiterlijk. Ze zijn compact qua lengte en licht in gewicht. Alle richtkijkers krijgen van ons vijf jaar garantie.  Hoge zoomfactoren en uitstekende optische prestaties zijn de karakteristieke kenmerken van de GECO Gold-richtkijkers. Ze lenen zich perfect voor elke elke jachtsituatie en presteren zelfs bij extreem weinig lichtsterkte. Ze leveren uitstekende prestatiespecificaties als het gaat om beeldtransmissie en gezichtsveld. Dit komt onder andere door hun gebruik van meerlagige coating en slimme optische berekening. Het extreem compacte ontwerp bevat de hoogste kwaliteit materialen. Wij geven u dan ook zonder twijfel een garantie van tien jaar.

Drie categorieën

GEKO maakt richtkijkers in drie verschillende categorieën.:  GECO, GECO Gold en GECO Black.

  1. GECO biedt het perfecte startpunt in het hoogwaardige segment voor doel- en waarnemingsoptica. Het ontwikkelingsproces kwam tot stand op basis van technische precisie, geschiktheid voor de jacht en duurzaamheid zonder in te boeten op een uiterst compact en lichtgewicht ontwerp. De GEKO-serie richtkijkers is gericht op de essentie. Deze producten zijn de perfecte metgezel voor elke jager.
  1. GECO Gold-optieken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. State-of-the-art coating-technologie in combinatie met het gebruik van speciale glassoorten en andere hoogwaardige materialen. Hiermee komen wij tot superieure prestaties. De transmissiewaarden, het gezichtsveld en de 'uittredepupil' zijn bestand tegen elke vergelijking met andere hoogwaardige optica.
  1. GECO Black optics bouwt voort op de hoge kwaliteitsnormen van GECO Gold en biedt een onverslaanbare eerlijke prijs-prestatieverhouding in deze klasse. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor sportief en tactisch gebruik. Hoge zoomfactoren, ballistische vernieuwingen, een dradenkruis in het eerste 'vlak' en een middelbuisdiameter van maximaal 34 mm bepalen deze klasse van zeer compacte producten. Alle optieken hebben een lensdraad en worden standaard geleverd met een opklapbare lensklep.