Jachtmerk Gerber

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Gerber

dealer

Gerber: jachtmessen uit de VS

Gerber is opgericht in 1939 en is gevestigd in Portland, Oregon, VS. Het is een Amerikaans merk met producten die wereldwijd aftrek vinden. Gerber maakt messen, zagen, bijlen,maar ook koplampen en zagen en graafwerktuigen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie: al meer dan zeventig jaar is dit wat onze klanten van ons verwachten. En dat is waar we ook al meer dan zeventig jaar als bedrijf voor staan.

Garantie

Alle Gerber-producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Portland waar ook onze productielocatie is gevestigd. Dankzij onze wereldwijde toeleveringsketen kunnen we ons assortiment wereldwijd en in tal van landen aanbieden. En elk product dat de naam Gerber draagt, wordt ondersteund door onze beroemde levenslange garantie.

Gerber Legendary Blades

Joseph R. Gerber beschreef zijn bedrijf, Gerber Legendary Blades, bij de oprichting als 'de geboorte van een onderneming die ooit zal uitgroeien tot een groot bedrijf'. Dat was het understatement van de eeuw. Wat in 1939 begon met een kleine partij handgemaakte besteksets die als vakantiegeschenken werden gegeven, was enkele jaren later veranderd in een onderneming met duizenden klanten. Tegen 1960 was Gerber snel een van de meest vertrouwde, gewaardeerde namen in de messen-wereld geworden.

Hoogste kwaliteitseisen

En het bedrijf groeit nog steeds en legt zich toe op het maken van messen en gereedschappen die een leven lang kunnen worden gebruikt. De slanke, roestvrijstalen schede-messen van de jaren '50 en '60 (de Magnum Hunter) zijn verder ontwikkeld naar de lichtgewicht open frame messen van tegenwoordig (de Remix). Gerber is echter niet allang niet louter een messenbedrijf meer. Gerber maakt ook multitools, bijlen, handzagen, kapmessen, koplampen, zaklantaarns, overlevingskits en graafwerktuigen. Stuk voor stuk voldoen deze producten aan de hoogste kwaliteitseisen.