Graziani Gunshop

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Graziani Gunshop

dealer

Graziani Gunshop: topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Graziani Gunshop is gespecialiseerd in de verkoop van jacht- en sportgeweren (kogelgeweren en hagelgeweren), luchtbuksen. munitie, optiek, jachtkleding, kleding voor sportschutters, schoeisel en accessoires voor de jacht.

Topmerken

Het assortiment van Graziani Gunshop is opgebouwd rond gerenommeerde merken in de jacht- en schietsportwereld. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen, dat is ons devies! De keuze uit hagelgeweren, kogelgeweren en luchtbuksen is zeer groot. Graziani Gunshop is namelijk importeur en erkend dealer van verschillende topmerken, zoals Browning, Winchester, Miroku, Beretta, Fabarm, Merkel, Perazzi, Blaser, Sauer, Steyr, Krieghoff, Heym, Sako, Tikka, Benelli, Diana, Weihrauch en Gamo.

Munitie en kleding

Uiteraard leveren wij ook munitie voor kogel- en hagelgeweren. Wat hagelmunitie betreft zijn wij voorraadhouder van o.a. Tunet, Game Bore, Winchester, B&P, Mirage, Fiocchi, Rio en Rottweil. Met kogelmunitie kunnen wij je van dienst zijn met, naast andere merken, RWS, Sako, Winchester, Norma, Federal, S&B en Hirtenberger. Bij Graziani Gunshop heeft u een zeer ruime keuze uit jachtkleding en jassen/vesten voor de schietsport. De merken die wij voortdurend in ons assortiment hebben zijn FjallRaven, Deerhunter, Chevalier, Rovince (Zeck-Protec), Browning en Beretta. Vrijwel alle jachtkleding in ons assortiment is functionele kleding. Hierbij moet je niet alleen denken aan kleding met wind- en waterdichte eigenschappen, maar bijvoorbeeld ook aan camouflage-, geurabsorberende alsmede tekenwerende kleding. Ook wat betreft de kleding die wij aanbieden kun je van ons scherpe prijzen verwachten. En dat geldt ook voor de actuele collecties. Je kunt bij ons o.a. terecht voor schoeisel van Meindl, Muckboot, Le Chameau en Hunter.

Optiek

In ons assortiment met optische middelen ligt de nadruk op richtkijkers van Swarovski, Zeiss, Meopta en Bushnell. Ook verkopen wij van deze merken, naast kijkers van Leica en Steiner, ook verrekijkers. waaronder verrekijkers van de goedverkochte Ranger Pro en Nighthunter-serie. Topoptiek, als bijvoorbeeld de Ranger Pro en de Nighthunterserie, wordt door ons voor vlijmscherpe prijzen aangeboden!

Luchtwapens

Onze luchtwapen-afdeling is zeer uitgebreid en er is altijd een ruime keuze uit knikloop , onderspanners, persluchtwapens, co2 buksen en pistolen. Wij voeren o.a. de merken: Weihrauch, Diana, Hatsan, Gamo, Evanix, Airarms, Crossman, Stoeger , H&N , JSB, Hawk, etc. Een luchtwapen dat je bij Graziani koopt wordt gecontroleerd en gemonteerd. Ook krijg je uitleg over het wapengebruik, onderhoud en instellen van de richtmiddelen. En wij adviseren je over de munitiesoort die het beste bij het wapen past. De prijs blijft scherp!! Wij hebben een grote diversiteit aan richtkijkers en munitie voor luchtdrukwapens en een ruime voorraad aan 300 bar persluchtcilinders en koppelstukken / slangen. Is je geweer defect of werkt hij niet meer naar behoren? Ook voor reparaties kun je bij ons terecht!

Beretta

Graziani Gunshop te Harderwijk breidt het assortiment aan hagelgeweren van Beretta fors uit. Volgens de heer Pijpers van Graziani vormt de aanleiding van deze uitbreiding een duidelijke toename van de interesse in Beretta-wapens onder sportschutters en jagers en de hoge omloopsnelheid van de bestaande voorraad. Pijpers: ‘Beretta biedt individualiteit en identiteit door stijlvolle, exclusieve en technisch uitmuntende hagelgeweren op de markt te brengen en dat spreekt de klanten van Graziani aan! De productiecapaciteit bij Beretta wordt in beslag genomen door een veelvoud aan fraai afgewerkte jacht- en sportuitvoeringen die, zoals bijvoorbeeld in het geval van de Black Onyx, slechts in een zeer beperkte oplage worden vervaardigd. Bovendien zijn de wapens zeer betaalbaar. Met de uitbreiding van onze voorraad aan Beretta-geweren spelen we in op de toegenomen vraag. Ondertussen zijn we met afstand ‘s lands grootste voorraadhouder van Beretta hagelgeweren, en bieden we de klant een ruime selectie aan direct leverbare uitvoeringen.’

 

 

Jacht artikelen van Graziani Gunshop