Hallyard Artextyl b.v.

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Hallyard Artextyl b.v

dealer

Hallyard: comfortabele kleding voor alle weersomstandigheden

In onze webshop tref je een groot assortiment jachtkleding aan. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van jagerskleding en buitenkleding in het algemeen. Ons eigen merk Hallyard staat voor de hoogste kwaliteit aan jagerskleding. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om in alle weersomstandigheden en in alle landschappen hun mannetje of vrouwtje te staan. Uitgangspunt is dat jij je tijdens de jacht of tijdens andere buitenactiviteiten comfortabel kunt kleden. Of je nu op zoek bent naar een waterdichte broek of een paar onverwoestbare schoenen, je vindt het allemaal in onze webshop. Daar wordt het assortiment op overzichtelijke wijze gepresenteerd. Buiten de reguliere jagerskleding hebben wij ook mooie en praktische accessoires die onmisbaar zijn voor jou als gepassioneerd jager en/of natuurliefhebber.

Service

Niet alleen hebben wij het meest specialistische aanbod aan jachtkleding online. Je krijgt bij ons ook de service die jij verdient. En speciaal voor alle nieuwe jagers die elk seizoen weer in de jachtwereld hun intrede doen hebben wij een speciale complete starters outfit tegen een gereduceerd tarief. Want een goed begin is het halve werk. Ook wanneer het gaat om betrouwbare en comfortabele jachtkleding. Aan alles, wat nodig is om goed beschermd de jacht in te gaan, is gedacht.

Trots

De merknaam Hallyard is vervlochten met de jacht. De Hallyard jachtcollectie is namelijk ontstaan toen enkele kledingspecialisten een samenwerking aangingen met bevriende jagers. Deze jagers zwierven al jaren door het hoge Noorden en de Afrikaanse graslanden. Deze mannen waren ervaren en wisten precies wat een jager waar en wanneer nodig heeft. De collectie groeide uit tot wat het vandaag is en mag internationaal succesvol genoemd worden. Hallyard levert kleding aan Europa's grootste jacht-afnemers. Ook daarbuiten, met name in de Oost Europese landen en Rusland, zijn vaklui bekend met de naam Hallyard. Kortom, Hallyard is een merknaam om trots op te zijn.

Lage prijzen

Doordat we in het verre Oosten grote productieorders plaatsen is Hallyard in staat om de Nederlandse en Belgische jager kleding aan te bieden tegen uitzonderlijk lage prijzen. Wij houden ons daarbij altijd aan de code of conduct. Ieder kledingstuk is getest volgens de Europese wetgeving op schadelijke stoffen. In alle fabrieken waar Hallyard kleding wordt geproduceerd gelden de strenge Europese regels i.v.m. kinderarbeid en afvalverwerking.  Het team van Outdoor Gear wenst u veel winkelplezier en een goede jacht!

 

Jacht artikelen van Hallyard Artextyl b.v.