Jachtmerk Hawke

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Hawke

dealer

Hawke: innovatieve richtkijkers voor veeleisende jagers

Hawke Sport Optics werd meer dan 15 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf vestigde in 2007 het Amerikaanse hoofdkantoor in Indiana. Vandaag is Hawke een wereldwijde marktleider en biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige sportieve optiek, van richtkijkers voor geweer, kruisboog en luchtdrukgeweren tot verrekijkers, spotting scopes en accessoires zoals laser afstandmeters en red dot sights.

Hawke is een familiebedrijf en het hoofdkantoor is gevestigd in Suffolk, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf groeide snel uit tot meer dan 60 landen, waaronder vestigingen in Indiana, VS in 2007. Hawke heeft bewezen zijn uithoudingsvermogen te hebben en is een belangrijke speler geworden in de wereldwijde markt voor sportieve optica. Hawke streeft ernaar klanten innovatieve producten te bieden die zijn toegesneden op hun specifieke behoeften. Dit doen we in nauwe samenwerking met professionals uit de industrie om creatieve functies te integreren die gebruikers veel voordelen, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een voorbeeldige klantenservice bieden.

Verbluffend gezichtsveld

De Endurance-lijn van richtkijkers bevat ons gloednieuwe optische groothoekobjectief met een verbluffend gezichtsveld om je het best mogelijke zicht te geven, terwijl je als schutter toch een goede oogafstand van de richtkijker kunt behouden. De Panorama richtkijkers bieden een breder gezichtsveld. De Vantage is een degelijke en eenvoudige, maar functionele richtkijker. Er zitten geen geen toeters en bellen aan. Alles draait om maximale functionaliteit. Speciaal voor de lange afstanden hebben we de Sidewinder ontwikkeld. Deze serie richtkijkers levert ongelofelijke prestaties en beschikt over veel functies. Een 30-mm monobuis-chassis biedt een sterk, stabiel platform voor de optiek, zelfs bij gebruik van zware lange afstandskalibers. De richtkijker is zeer gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat vergrotingen snel en simpel aangepast kunnen worden. De Sidewinder ED 10-50 × 60 is ontworpen met gepatenteerde verwisselbare torentjes en ED-glas met extra lage dispersie. Torentjes zijn gemakkelijk te installeren en zijn beschikbaar in 1/4 MOA, 1/8 MOA en 1/10 MRAD. De Sidewinder 30 SF-richtkijkers zijn allemaal uitgerust met 1/4 MOA-torentjes. De Sidewinder 30 SF-familie biedt drie verschillende opties voor het dradenkruis. De Sidewinder ED beschikt over het TMX-dradenkruis dat is speciaal is ontworpen voor ultra lange afstanden.

Luchtdrukgeweren

Hawke is ook marktleider in richtkijkers voor luchtdrukgeweren. Bijvoorbeeld de Frontier. Deze richtkijker is ontworpen om sportschutters ultieme flexibiliteit geven. De hoge kwaliteit lenzen onderscheiden de Frontier van zijn rivalen, zorgen voor uitzonderlijke helderheid in het gehele gezichtsvelden een zeer scherpe beeldoverdracht.  Ook de bekende Airmax-richtkijkers zijn speciaal ontworpen voor luchtdrukgeweren. Ze zijn verkrijgbaar in een chassis van 30 mm. Elke richtkijker wordt door Hawk uitvoerig getest op zowel schok- als vochtbestendigheid. Elke richtkijker is dus bestand tegen extreme omstandigheden.