Jachtmerk Hunter

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Hunter

dealer

Hunter is opgericht in 1856 en is een progressief Brits erfgoedmerk dat bekend staat om zijn iconische Original-schoen. Het heeft twee Royal Warrants of Appointment voor HM The Queen en HRH The Duke of Edinburgh. Het merk heeft een rijke geschiedenis van innovatie en maakt ontwerpen die jagers beschermen tegen de elementen en de meest moeilijk begaanbare landschappen. Alasdhair Willis werd in 2013 benoemd tot creatief directeur. Hij initieerde twee nieuwe merkcategorieën, Hunter Original en Hunter Field. De lancering van Hunter Original gebeurde met vier baanbrekende catwalk shows tijdens de London Fashion Week. Naast de originele schoen was daar ook nieuw schoeisel, bovenkleding en accessoires te zien.

Hunter Field

De collectie Hunter Field is ontworpen voor buitenprestaties in zowel landelijke als stedelijke omgevingen. Het betreft een baanbrekend ontwerp waarmee we de perfecte laars hebben gecreëerd voor diegenen die excellente kwaliteiten nodig hebben in alle weersomstandigheden en landschappen.

Duurzaam en ethisch

Hunter werd opgericht in 1856 en op basis van een traditie van innovatie en ontdekking. Wij brengen deze waarden tot bloei in alle aspecten van ons bedrijf. Voortbouwend op deze basis proberen we altijd de manier te verbeteren waarop we onze producten produceren en hoe we met onze werknemers omgaan. Ook respecteren we bij al onze fabricageprocessen het milieu en onze natuurlijke omgeving. We zijn toegewijd aan deze waarden, stellen normen en implementeren programma's om een duurzaam en ethisch bedrijf te creëren. Hunter-producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met behulp van innovatieve ontwerp- en productietechnieken. We zijn trots op onze producten en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat de materialen die we gebruiken ook op verantwoorde wijze worden benut, met respect voor mensenrechten, dierenwelzijn en het milieu.

Wellington-laarzen

Onze Wellington-laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig latexrubber. Dit natuurlijke materiaal is flexibel en waterdicht en biedt het comfort en de bescherming waar Hunter bekend om staat. Het rubber in onze laarzen is afkomstig van plantages in Indonesië, Vietnam en Thailand. Deze plantages leveren rubber van de hoogste kwaliteit en bevinden zich in de buurt van onze leveranciersfabrieken, waardoor de CO2-uitstoot door transport wordt verminderd. Ze werken volgens hoge normen, met respect voor de natuurlijke omgeving, de rechten van werknemers en lokale gemeenschappen. Zo staat Hunter dus garant voor eerlijke en degelijke producten. Naast laarzen maakt Hunter ook regenkleding en accessoires.