Jachtmerk Hunting Adventure

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Hunting Adventure

dealer

Hunting Adventure: Voor jagers door jagers

Hunting Adventure hoopt u te inspireren om mee op jacht te gaan naar enkele van de mooiste jachtbestemmingen ter wereld. Wij dragen het devies ‘voor jagers door jagers’ als ons handelsmerk. Dat betekent dat we zelf op alle aangeboden bestemmingen hebben gejaagd. Zo kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige service garanderen en krijgt u het beste advies ter voorbereiding van uw jachtreis.

Frankrijk

Hunting Adventure heeft verschillende jachtmogelijkheden in Frankrijk. Wij zijn specialist op het gebied van klein wild. Wilt u met uw eigen hond op pad of met paar vrienden? Gaat u de uitdaging aan voor ‘high-birds’ op het landgoed van een kasteel of maakt u liever een individuele bersjacht voor een mooie trofee of een drijfjacht op grofwild in dit uitgestrekte jachtland? Bij Hunting Adventure kan het allemaal. Hunting Adventure werkt in Frankrijk met all-in dagprijzen. Zo garanderen wij u een ontspannen reis zonder extra kosten achteraf. We kunnen het allemaal leveren tegen betaalbare prijzen en niet te ver weg. Op verzoek verzorgen wij zelfs het vervoer heen/terug vanuit België.

Hongarije

In het door jagers zeer gewaardeerde jachtland Hongarije beschikt Hunting Adventure over tal van jachtmogelijkheden. Wij hebben hier meer dan 100.000 ha aan jachtvelden in de aanbieding waar wij zowel jachtdagen organiseren op klein- als op grofwild. Jachtdagen op gedreven fazanten en eenden met tableau’s tot 1000 vogels per dag zijn geen uitzondering. Ook drijfjachten op zwartwild met tableau’s van 30 – 50 stuks per dag zijn normaal. In andere gebieden kunt u dan weer kiezen voor een individuele bersjacht op edelhert of damhert om na enkele dagen met een prachtige trofee en een onvergetelijk avontuur ter herinnering huiswaarts te keren. U kunt deze jachtreis eventueel ook combineren met een vakantie in een luxueus verblijf.

Portugal

In Portugal beschikken wij over een landgoed dat behoort tot de top van Europa. Hier kunt u jagen op de roodvoetpatrijs tijdens een ‘’voor de voet’- jacht of drijfjacht. Wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf en bieden een service van superieure kwaliteit. Indien u wenst, zorgen wij voor de transfers tussen Airport Lissabon en onze lodge per helikopter, inclusief een tussenstop op het strand voor een verse vislunch. Wil u in Portugal graag op grofwild. Een bersjacht behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Spanje

Hunting Adventure heeft ook een zeer uitgebreid aanbod in Spanje. Wij zijn zelfs gespecialiseerd in op maat gemaakte jachtreizen voor alle jachtmogelijkheden in Spanje. U kunt via Hunting Adventure jagen op de meest exclusieve bestemmingen, altijd met een professionele organisatie en succes gegarandeerd! Spanje is beroemd over de hele wereld voor de bersjacht op steenbokken. Er zijn 4 soorten steenbokken in Spanje en wij bieden u de mogelijkheid om ze allemaal te bejagen (Gredos, Beceite, Ronda en South-Eastern). U kunt een bergjachtervaring meemaken die u nooit meer zult vergeten. Ontdek met Hunting Adventure ook eens de traditionele en authentieke Spaanse meutejacht op groot wild: la Montería. Hierbij wordt met meutehonden op grofwild gejaagd. We hebben verschillende jachtgebieden met zwartwild, herten en moeflons in de aanbieding. Verder kunnen wij u nog tal van individuele bersjachten aanbieden op o.a. balearen bok, maanschaap, moeflon, wolf, hertachtigen, etcetera. Dit is slechts een selectie uit het grote aanbod van Hunting Adventure. Wilt u meer informatie kijkt u dan even op onze site of neem contact met ons op.