Jachthuis Leimuiden

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Jachthuis Leimuiden

dealer

Jachthuis Leimuiden: Een bijzondere speciaalzaak voor de jacht

Jachthuis Leimuiden is een speciaalzaak voor de jacht.  Wij zijn geen wapenhandel, maar verkopen geweren voor de jacht. Met de daarbij behorende kleding, schoenen, laarzen, lokmiddelen en andere uitrusting. En natuurlijk hebben we ook optiek, nachtzicht en warmtebeeld in ons assortiment.

Jachtreizen

Wij hebben meer als 30 jaar geleden al ingezien dat de jacht in Nederland te beperkt zou gaan worden. De Nederlandse jager is van kleinwild- en polderjager uitgegroeid naar grofwildjager. Er wordt volop gejaagd in Duitsland, Polen, Groot Brittannië, Frankrijk, maar ook in Afrika en Azië of andere exotische bestemmingen. Wij zelf jagen inmiddels al ruim 30 jaar veel in het buitenland. Ook organiseren wij buitenlandse jachten voor onze klanten. Wij weten dus wat belangrijk is en waar op te letten bij de aanschaf van een geweer of andere uitrusting. Wij verkopen niet alleen goederen, maar bieden ook onze expertise en know how aan. Het zijn de ervaringen uit het veld die tellen!

Webwinkel

Niet voor niets is Jachthuis Leimuiden een bekende naam in de jagerswereld. De fysieke winkel is gehuisvest in Leimuiden. In de webwinkel vinden jagers en buitenmensen echter een groot deel van de collectie zoals die ook in de winkel in Leimuiden aanwezig is.

JACHTGEWEREN en MUNITIE

Ook hebben wij een groot deel van onze voorraad jachtgeweren op onze webwinkel staan. Uiteraard zijn deze, m.u.v. van de luchtbuksen, niet via de webwinkel te bestellen. Daarnaast verkopen wij ook hagel- en kogelpatronen van de meest bekende merken. Ook dit kan uiteraard niet via het web besteld worden. Voor (meer) informatie over jachtgeweren, luchtbuksen, hagel- en kogelpatronen kun je contact opnemen met Jacob Konter of via telefoonnummer 0172-506593. Alle handelingen (verkoop, reparatie etc.) betreffende geweren, luchtbuksen en optiek (richtkijkers, warmtebeeld, restlicht e.d.) zijn alleen op afspraak zodat je zeker weet dat Jacob Konter aanwezig is en dat hij gelegenheid heeft om te helpen.

Jacht artikelen van Jachthuis Leimuiden