Jagdburö G. Kahle

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Jagdbüro G. Kahle

dealer

Jagdbüro Kahle: al meer dan 40 jaar op jacht 

Wij zijn een familiebedrijf waarop u kunt vertrouwen. Net zoals vele jagers die met ons op reis gingen dat voor je deden. Bij ons vind je een all-round succesvolle jachtervaring en je zult niet teleurgesteld worden.

Oudste jachtreisburo in Duitsland

We zijn het oudste bedrijf voor jachtreizen in Duitsland. We organiseren al meer dan veertig jaar jachtreizen naar Polen, Hongarije en vele andere delen van de wereld.  Deze positie als oudste jachtbedrijf van Duitsland hebben we niet voor niets weten te veroveren. Het is vooral te danken aan het feit dat onze jachttrips door 95 procent van onze klanten als goed of zelfs nog beter werden beoordeeld.  Veel van deze jagers zijn daarom vaste klanten geworden en gaan geregeld met ons op reis.

PROFESSIONELE & INTENSIEVE ZORG

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een goede en intensieve zorg voor onze klanten, zowel  voor, na en tijdens de jacht. We werken ook regelmatig zmet ons eigen Duitse nazoekteam. Dat is een unieke service voor onze klanten.

Onvergetelijke jachtervaringen

Als een serieus en professioneel jachtreisbedrijf staan we volledig achter onze aanbiedingen en diensten. Wij zijn geen anonieme aanbieder of een naamloze vennootschap.  Jörg Eberitzsch is als eigenaar volledig aansprakelijk en hij is 100% persoonlijk verantwoordelijk voor het bedrijf. Bovendien ontvangt elke klant onze reisaanbiedersverzekering en een persoonlijk reisprijsverzekeringscertificaat. Onze klanten zijn dus in goede en veilige handen wanneer ze met ons op reis gaan. Natuurlijk is veiligheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat de klant geniet van een fascinerende jacht. Wij willen onze klanten jachtervaringen bieden zij nooit meer zullen vergeten.

Jacht artikelen van Jagdburö G. Kahle