Jachtmerk Jahnke

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Jahnke

dealer

We stellen de maan in de schaduw

Al meer dan 25 jaar zetten we ons bij Jahnke in voor één doel: kwaliteit zichtbaar maken. Met nachtkijkers die voldoen aan de hoogste normen. Om dit te bereiken, vervaardigen we elk apparaat met absolute zorg, tientallen jaren ervaring en nauwkeurig handwerk en vakmanschap. Die belofte van kwaliteit geven we u mee en vindt u op elk apparaat dat onze fabriek in het Beierse Allershausen verlaat. Daar staat het begrip 'made in Germany' voor.

Geen doorsnee

Jahnke ontwerpt geen doorsneeproducten voor een doorsneemarkt. We willen producten maken die voor uw gebied of jachtveld het beste zijn. Daarom streven we niet naar een compromis, maar naar de beste technische oplossingen en garanderen we de hoogste kwaliteit. Ongeacht of het nu gaat om de keuze van beeldversterkerbuizen, de materiaalkeuze of de eisen aan onze productie. Daar kun je als jager op vertrouwen.

Het oog van de  jager

De nacht is onze dagelijkse metgezel sinds het begin der tijden. Toch blijft haar ware aard verborgen in de schaduw van de duisternis. Wij hebben het tot onze opdracht gemaakt om met onze nachtzichtapparatuur de sluier van de maan te halen. Om de nacht tot dag te maken met onze premium nightvision technologie. Meer dan 125 miljoen receptoren zorgen ervoor dat u lichte en scherpe beelden ziet, maar wanneer het licht afneemt heeft zelfs de meest perfecte creatie, het menselijk oog, technische ondersteuning nodig. Wij gaan op jacht naar de laatste stralen van het licht en dat doen we zo professioneel dat jij kunt vertrouwen op onze geavanceerde beeldversterkerbuizen en precisie optica. Producten die geheel  gefabriceerd worden in Europa. Onze technologie zorgt ervoor dat, zelfs in het donker, geen detail verborgen blijft voor het oog van de jager.

Enkele producten van Jahnke:

De DJ-8 Night Vision Attachment Compact EXTREM is een geavanceerd nachtzichtapparaat van Jahnke, gespecialiseerd in nachtzichttechnologie. De magnesium lens en de high-performance beeldversterkerbuizen geven een helder en scherp resultaat. De Photonis de DJ 8 NSV EXTREME combineert slimme details met  een uitgekiend ergonomisch ontwerp. Bovendien is deze kijker slechts 19 centimeter, heeft het een laag gewicht (slechts 550 gram en een tot 12-voudige vergroting. Dankzij de fluorescerende functieschakelaar kan het apparaat ook 's nachts gemakkelijk worden geactiveerd. De scherpte kan traploos en eenvoudig worden aangepast, zelfs met handschoenen aan. Op elk van de monoculairen maakt Jahnke gebruik van de krachtige DJ-8-lens. Deze heeft een zeer hoge lichtkwaliteit en is ook infrarood gecorrigeerd. De DJ-8-monoculairen zijn extreem licht door het gebruik van magnesiumlenzen. De beeldversterkerbuizen van onze nachtzicht-kijkers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen (van standaard, klassiek, premium tot premium onyx)