Jachtmerk John Deer

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right John Deer

dealer

John Deere: praktische voertuigen voor de jager

Wie kent ze niet, de groene landbouwvoertuigen van John Deere. Ze zijn vandaag de dag ingeburgerd op het platteland en in veld en bos. John Deere is dan ook een van de marktleiders als het gaat om gespecialiseerde voertuigen voor de groene sector. Voor het zware werk in veld en bos maakt John Deer een aantal multifunctionele voertuigen zoals bijvoorbeeld de Gators.

500.000 exemplaren

Modderige paden…onmogelijk steile hellingen…ijskoude starts…de Gators van John Deere hebben zich al jarenlang bewezen als degelijke en betrouwbare werkvoertuigen die je overal naar toe brengen. Met meer dan 500.000 geproduceerde exemplaren hebben ze een ongeëvenaarde reputatie voor wat betreft duurzaamheid en kwaliteit opgebouwd.

Prettig en praktisch

Ze zijn prettig om in te rijden. Ze zijn praktisch in het gebruik. Je zult nergens anders uit meer universele voertuigen kunnen kiezen die bij uw behoeften passen. Je hoeft ons niet eens op ons woord te geloven. Ga er maar eens mee rijden. Voel het verschil! Omdat de hoogwaardige banden een hoge flotatie hebben zul je het gras er zo min mogelijk mee beschadigen en met het speciale loopvlakpatroon zijn ze net zo geschikt op harde als op zachte ondergrond.

Multifunctionele werkvoertuigen

Behalve de multifunctionele werkvoertuigen maken we ook zogenaamde cross over-voertuigen. Zoals de Gator XUV. Deze voertuigen zijn een feest om te besturen, of dat nu off-road of op de weg is, ze zijn volledig uitgerust voor veilig en stabiel rijgedrag. Deze multifunctionele voertuigen zijn de ideale hulp voor de jager en buitenmens, want Bij John Deere is het ons doel om de jager of de boer meer productiviteit te garanderen en het werk te vergemakkelijken. Met onze werkpaarden geven wij je meer comfort tijdens zwaar werk in bos en veld.  Meer vermogen. Meer snelheid. Wat je ook nodig hebt, wij zorgen voor meer productiviteit.

Kernwaarden

En voor jou als gebruiker is het prettig om te weten dat wij bij John Deere in een wereld die snel veranderd altijd vasthouden aan onze kernwaarden. Sterker nog: wij zijn van mening dat dit van cruciaal belang is voor ons aanhoudende succes. Het 'hoe' wordt vertegenwoordigd door kernwaarden als integriteit, kwaliteit, toewijding en innovatie. Je ziet het in onze mensen, producten en processen. Je herkent het in hoe we elk bedrijf bedienen, elke dag en in de manier waarop we werknemers, klanten, leveranciers, dealers en andere belanghebbenden behandelen. Onze kernwaarden maken ons tot wie we zijn en onderscheiden ons van concurrenten.