JVS Outdoor

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right JVS Outdoor

dealer

JVS Global Outdoor: Internetwinkel van het eerste uur

Jvs Global Outdoor begon al een van de eerste ondernemers in Nederland bijna dertien jaar geleden met de verkoop van jacht- en outdoor artikelen via internet. De internetwinkel wordt gerund door twee personen: R.de Vries en J.N. Koopmans. De Vries: ‘Toen we met JVS Global Outdoor begonnen was de verkoop via internet nog vrij nieuw. Je merkte dat mensen best nog wel een zekere terughoudendheid hadden om via internetproducten aan te schaffen. Maar dat is de afgelopen dertien jaar heel erg veranderd. Internetaankopen zijn gewoon geworden. We zijn dan ook in de periode dat we nu als internetaanbieder bestaan alsmaar gegroeid. De betalingswijze kan via PayPal en we bieden een goede service: dat schept vertrouwen bij de consument.’

Aantrekkelijke prijs

JVS Global Outdoor verkoopt jacht en outdoor producten in het algemeen en is gespecialiseerd in de verkoop van nachtzichtapparatuur.  De aangeboden producten binnen ons assortiment zijn zorgvuldig uitgekozen door onze specialisten. Je vindt bij ons een ruime variatie van kwalitatieve merken en type producten voor een aantrekkelijke prijs. Via onze website proberen wij je zo goed mogelijk te informeren en te voorzien van ons aanbod, wil je echter graag langskomen? Dan kun je uiteraard een afspraak maken om de producten te bezichtigen. Levering van jachtartikelen geschied binnen drie werkdagen. Wij leveren vanuit ons eigen magazijn en hebben dus al onze producten voorradig.

Ruim assortiment

Voor de geschikte jachtkleding in weer en wind ben je bij JVS Outdoor aan het juiste adres. Je vindt bij ons een ruim assortiment van jachtkledij in verschillende kleuren, maten en soorten. Hieronder hebben wij een aantal categorieën voor je samengesteld die wij kunnen leveren:

CAMOUFLAGE KLEDING EN HONDENARTIKELEN

Camouflage kleding is beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen, waaronder handschoenen, rugzakken, jassen, gezichtsmaskers of broeken.  Neem je een hond mee tijdens de jacht? Dan hebben wij tevens diverse hondenartikelen, zoals anti-blaf banden, fluitjes, riemen en nog veel meer. Bekijkt gerust ook eens onze jachtwinkel met al onze jachtartikelen.

LOKFLUITJES, LOKVOER EN CARROUSELS

Lokfluitjes en elektronische lokkers zijn onmisbaar tijdens de jacht. Of je nu jaagt op eenden, ganzen, vossen of wasberen. Binnen onze webwinkel vind je voor ieder type jacht wel een speciaal lokfluitje.

Mocht je liever kiezen voor een unieke duiven- of kraaiencarrousel dan kun je deze tevens via onze webshop bestellen. De carrousels zorgen dat de lokvogels automatisch met herhalende bewegingen blijven roteren. Ideaal om in te zetten tijdens de jacht op duiven of kraaien.

NACHTKIJKERS EN THERMISCHE KIJKERS

Ga je in de avond of ‘s nachts op pad dan zijn nachtkijkers een absolute must. Binnen onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van nachtkijkers en thermische kijkers. Zo varieert ons aanbod tussen handkijkers en voorzetkijkers die je kunt bevestigen op uw richtkijkers.

Jacht artikelen van JVS Outdoor