K&K Premium Jagd

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right K&K Premium Jagd

dealer

K&K Premium Jagd: exclusieve jachtreizen en safari's  

Bent jij op zoek naar exclusieve jachtreizen of safari’s? Dan ben je bij K&K Premium Jagd aan het juiste adres. In Duitsland jagen we in zorgvuldig geselecteerde federale, staats- en privébossen. Illustere namen zijn opgenomen, zoals de privé-gebieden Flechtinger Höhen, het Waldgut Blumberg, federale bossen zoals Letzlinger Heide en Hohenfels. Wil je genieten van een drijfjacht in herfst of winter op wild zwijn of ga je liever op de hoogzit in de nazomer of een bersjacht op herten? Wij hebben altijd de juiste jachtgebieden voor jou.

Topklasse

We zijn niet alleen goed gepositioneerd op nationaal niveau, we zijn ook internationaal van topklasse. Wij werken alleen met ervaren outfitters en partners die we persoonlijk kennen. Onze medewerkers kennen de gebieden en hebben er zelf gejaagd. Je kunt er dus zeker van zijn dat het begrip premium in onze bedrijfsnaam ook geldt voor onze bemiddeling. Of je nu edelherten wilt jagen in Schotland of je zinnen hebt gezet op een fotoreportage over de kwartel in Servië. Of je nu op reebokken wil jagen in Hongarije, oog in oog wil staan met de fascinerende auerhoen en korhoen in de Russische oerbossen of droomt van drijfjacht op everzwijnen en elanden in de moerassige Pripyat-moerassen: wij kunnen het allemaal leveren. Misschien ben je wel geïnteresseerd in een dall-schaapjacht in Alaska, eland en bruine beer in het Verre Oosten, een bergjacht op steenbokken en maral, of een bezoar-jacht in Turkije. Onze specialisten kunnen je adviseren en waardevolle tips en suggesties geven. 

Afrika

Sinds enkele jaren hebben we ook onze aanwezigheid in Afrika vergroot. Naast Namibië, Zuid-Afrika, Tunesië en Mauritius, bieden we sinds 2012 exclusieve grote jachten in Zimbabwe aan in zowel de Zambezi-vallei als in het beroemde Chirisa-safarigebied. Bekijk onze brochure of neem contact op met onze Afrikaanse experts!

Drijfjachten

K&K Premium Jagd biedt je vele mogelijkheden om te jagen op de meest bijzondere plekken ter wereld. Elke jacht is getest en gecertificeerd door ons ervaren team. Als je op zoek bent naar een specifiek dier of wil aansluiten bij een groepsjacht met meerdere jagers, of je nu alleen bent of in een bestaande groep: er zijn talloze mogelijkheden. Je kan jagen op edelherten, damherten, moeflons, everzwijnen en reeën in de mooiste Duitse bossen. Van edelherten op voormalige militaire terreinen tot wilde zwijnen in winterse bossen: we hebben iets voor elke jager.  Elk jaar organiseren we alleen in Duitsland al bijna veertig drijfjachten, onder meer in prachtige gebieden al de Harz, op de Letzlinger Heide, Heidehof, Wehretal en Rheinhardshagen.

Bel ons of stuur een e-mail. We zullen snel reageren en kijken ernaar uit om je te kunnen helpen met het plannen en uitvoeren van jouw jachtreis.

Jacht artikelen van K&K Premium Jagd