Jachtmerk Kubota

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Kubota

dealer

Kubota: Werkpaarden uit Japan

Kubota  begon ooit met het produceren en verkopen van producten van gegoten metaal. Oorspronkelijk waren we dan ook een gieterij. We zijn gestart met de productie van gietstukken voor weegapparatuur en dagelijkse grondstoffen. Sindsdien hebben we verschillende producten aangeboden die bijdragen aan het verbeteren van mensenlevens en de maatschappij. We doen ons best onze technische capaciteiten en kennis, die we in de loop van onze geschiedenis hebben verworven, op een bredere en diepere manier te verbeteren.

Kubota

Kubota is opgericht in 1890 door Gonshiro Kubota in Japan. Het is momenteel een zeer gezond bedrijf met meer dan drieentwintigduizend personeelsleden die verdeeld zijn over 14 fabrieken in Japan en 7 fabrieken buiten Japan. Kubota is gespecialiseerd in pijpleiding- en afvoersystemen, waterbehandelings- en controlesystemen, dieselmotoren, land- en tuinbouwmachines en machines voor bouw en constructie-werkzaamheden. Er zijn 3 fabrieken die zijn gespecialiseerd in minigraafmachines, waarvan één is gevestigd in Duitsland. Op het gebied van de minigraafmachines is Kubota sinds 2002 de nummer 1 van de wereld. De totale productie capaciteit is wereldwijd 35.000 stuks per jaar, verdeeld over de 3 fabrieken.

Hoge waardering

De bedrijfswagens van Kubota kunnen moeiteloos op ruige terreinen rijden. Ze worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals akkerlanden bij boerderijen, industrieterreinen, bossen, parken, enz. Ze zijn gemaakt om zowel goederen als mensen te vervoeren. De waardering van onze klanten is unaniem hoog. Kubota voertuigen worden gewaardeerd om hun uitzonderlijke prestaties en kwaliteit. We zijn van plan de productie van onze bedrijfswagens te verhogen en in de toekomst nieuwe modellen te introduceren.

Werkpaarden

Wij hebben onze wereldwijde reputatie in de loop der jaren gevestigd voor het produceren van duurzame tractoren. Met toepassing van de productietechnologie, die weer is gebaseerd op onze jarenlange ervaring, hebben we ook duurzame Utility Vehicles ontwikkeld (bijvoorbeeld de Kubota RTV en de Kubota RTV-X. Dit zijn betrouwbaar 'werkpaarden' die voor verschillende soorten dagelijkse taken in veld en bos dienen. Omdat Kubota zelf de belangrijkste componenten heeft ontworpen en vervaardigd, functioneert elk onderdeel efficiënt, wat resulteert in een verbeterde algehele productkwaliteit.