Jachtmerk Leupold

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Leupold

dealer

Exclusieve richtkijkers uit de VS

In 1947 bouwde, na jarenlang onderzoek, Marcus Leupold de eerste echte mistbestendige telescoop in Amerika. Het was een vernuftig idee. Hij liet de lucht uit de binnenruimte van de telescoop ontsnappen en vulde die ruimte vervolgens met zuivere stikstof die als eigenschap heeft dat het niet ontvankelijk is voor grote temperatuurschommelingen. Het bleek voor Leupold het begin van nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin Leupold excelleerde in weerbestendige optische middelen. Het assortiment richtkijkers werd al snel groter en de ene na de andere vernieuwing, zoals het duplex dradenkruis, werd toegepast. In 1993 presenteerde Leopold de eerste waterdichte spotting scope. En enkele jaren later wordt de verlichte dradenkruis-technologie geïntroduceerd, waarmee een exacte positie kan worden bepaald bij weinig licht.

Grote prestaties

Inmiddels verrijkten we de markt met een groot aanbod aan optische middelen, zoals  VX-Freedom 1.5-4x28mm Scout Scope. Deze richtkijker biedt precies de juiste hoeveelheid oogbescherming in combinatie met het ideale vergrotingsbereik. Deze generatie schutters verdient richtkijker conform een nieuwe standaard voor kwaliteit en robuustheid. Dat is de overtuiging van Leupold. Met de VX-Freedom krijg je de beste optica die een helder en nauwkeurig beeld produceert. Het is alles wat je van een Leopold mag verwachten. Alle richtkijkers zijn ontworpen, gefreesd en geassembleerd in onze fabriek in Oregon, getest volgens dezelfde robuustheidsnormen als onze top-tien richtkijkers, en gemaakt voor een lange levensduur vol grote prestaties.

Voorsprong

De VX-4.5HD richtkijker van Leupold biedt je de voorsprong die je nodig hebt om meer wedstrijden te winnen. Het beschikt over een heldere beeldscherpte bij een 4,5x vergroting en een Bull-ring dradenkruis. Net als op alle andere Leupold-richtkijkers, krijg je op de VX-4.5HD een levenslange garantie. En wanneer elke gram telt, biedt Leupold ook Ultralicht-richtkijkers die je precies het gewicht en de optische kracht bieden die je nodig hebt. Zie beter, schiet beter en scoor beter met een richtkijker van Leupold.

Series

Leupold heeft verschillende series richtkijkers waaronder de VX-6HD, de VX3i, de VX-R en de VX-Freedom. Daarnaast maakt Leupold ook spotting scopes, verrekijkers en accessoires Elke richtkijker van Leupold is waterdicht, nevelvrij en gebouwd voor een leven lang van