Jachtmerk Liemke

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Liemke

dealer

Liemke: In de voorhoede van de technologie

Liemke ontwikkelt, ontwerpt, vervaardigt en distribueert optronic-producten met de focus op ongekoelde warmtebeeldcamera's. Al onze producten horen thuis in de voorhoede van de technologie voor alle toepassingsgebieden en daar zijn we trots op. Of het nu gaat om jagen, beveiliging van gebouwen, toezicht of het verbeteren van stuurprogramma's. Wij bieden de meest innovatieve technische oplossingen voor overheidsdoeleinden en voor de hobbysector.  Wij zijn al jaren actief op de markt en zijn een professionele aanspreekpunt voor alles wat met infraroodtechnologie te maken heeft. Liemke heeft Bielefeld in Duitsland als thuisbasis.

Warmtebeeldcamera's

Als gespecialiseerde leverancier van optische warmtebeeldcamera's bieden wij je een uitgebreid en kwalitatief geselecteerd assortiment. Alle optica die door ons wordt gedistribueerd is getest volgens onze eigen hoge criteria en zal pas na succesvolle evaluatie worden vrijgegeven voor verkoop. Sinds 2008 zijn we een van de toonaangevend fabrikanten van optische warmtebeeldcamera's in de publieke sector en sinds 2014 ontwikkelen we onze eigen optiek. Alle componenten komen uit Europa en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Producten

Liemke-lenzen worden gekenmerkt door toonaangevende technologie voor de professionele gebruiker. Service en opslag van reserveonderdelen vindt plaats in Bielefeld. We geven 3 jaar garantie en 21 dagen retour op alle door ons verkochte optiek. Enkele producten uit ons assortiment:

De Sperber-50 / E Een warmtebeeldkijker die is ontwikkeld als een multifunctioneel optisch instrument. Deze kijker is gemaakt van hoogwaardig aluminium en ontworpen voor zwaar gebruik in het veld. Met de Bussard-50 / E presenteert het bedrijf voor het eerst een thermische beeldoptiek met 640x480 pixels en een pitch van 12μm. Ook hebben we de KEILER-serie uitgebreid om aan elke toepassing en elk budget te voldoen. De nieuwe thermische beeldvormingsoptica van KEILER zijn onderverdeeld in BASIS- en PRO-modellen op basis van hun prestaties. Alle KEILER-lenzen zijn IP66-gecertificeerd,