Jachtmerk Meopta

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Meopta

dealer

Helder zicht met Meopta

Meopta is een internationaal bedrijf met een lange en rijke traditie in het ontwikkelen, produceren en assembleren van optische, opto-mechanische en opto-elektronische producten van wereldklasse. Meopta's state-of-the-art ontwerp-, engineering-, productie- en assemblagecapaciteiten stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren aan de industriële, militaire en consumentenmarkten. We bieden onze klanten complexe oplossingen om aan hun eisen te voldoen.

Wereldwijd bereik

Wij zijn een bedrijf met een breed wereldwijd bereik. Meopta beheert ultramoderne faciliteiten in zowel de Verenigde Staten als de Tsjechische Republiek. Deze unieke aanwezigheid stelt Meopta in staat snel en effectief in te spelen op de behoeften van haar klanten. Met een van de best opgeleide en meest geschoolde arbeidskrachten in de industrie, ontwikkelt en produceert Meopta de technologisch meest geavanceerde, hoogwaardige producten en assemblages ter wereld. Van medische en wetenschappelijke instrumenten tot digitale filmische projectoren, ruimtevaarttechnologieën, militaire wapensystemen en optische instrumenten voor consumenten.

Hoogwaardige producten

Dankzij Meopta's lange ervaring bieden we inmiddels een gevarieerd aanbod van hoogwaardige producten aan.  Speciaal voor de premium jachtmarkt ontwikkelde Meopta bijvoorbeeld een richtkijker met een ongeëvenaarde kwaliteit, prestatie en prijs,  6x zoom, zeer hoge lichttransmissie en  vooruitstrevend verlichtingssysteem. Mede dankzij de MeoLux multicoating behoort deze richtkijker tot de absolute top behoort. Alle R2 richtkijkers zijn verkrijgbaar met geavanceerde lichtpunt-technologie.