Mistral Jagdreisen

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right MIstral Jagdreisen

dealer

Mistral Jachtreizen: reizen met passie

Mistral jachtreizen is al dertig jaar exclusief betrokken bij de planning en organisatie van wereldwijde jachtreizen. Tevreden klanten, liefde voor de natuur en passie voor de jacht: dat is wat ons drijft. Het is die passie en onze motivatie, onze ervaring en inzet die garant staan voor goed georganiseerde jachtreizen!

Langdurige samenwerking

Wij werken met grondeigenaren met wie we een eerlijke, directe en langdurige samenwerking onderhouden. We bezoeken ter plaatse de jachtgebieden. We begeleiden de reizen en geven, mits nodig,  gedegen en competent advies. We kennen de jachtgebieden die door ons worden aangeboden en jij kunt erop vertrouwen dat alle betrokkenen hun uiterste best zullen doen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij doen ons best om voor jou een succesvolle jacht te organiseren.

Service

Onze service omvat de volledige organisatie van de jachtreis, waaronder het verkrijgen van visa, wapenimportvergunningen en - indien gewenst - het aanschaffen van vliegtickets. Maar ook voor de momenten na de jacht helpen we graag. Als onderdeel van de Mistral-trofeeëndienst zorgen we voor alle formaliteiten totdat de trofeeën op de plaats van keuze aankomen. Als reisbureau zijn wij, in tegenstelling tot reisagenten, onderworpen aan veel strengere reisbureau-maatregelen. Deze omvatten ook vele verzekeringen. De details hierover kun je vinden in onze algemene reserveringsvoorwaarden. Wij weten hoe moeilijk het tegenwoordig is om de juiste partner te vinden bij de veelheid van jachtaanbieders.  Geef ons je vertrouwen en wij zullen je niet teleurstellen!

Diersoorten

Wij organiseren jachtreizen naar vele landen en continenten: van Afrika tot Noord- en Zuid Amerika. Heb je de wens om op een specifieke diersoort te jagen kijk dan op de site van Mistral. Daar kun je een keuze maken uit vele diersoorten: van kamelen tot buffels en van leeuwen tot antilopen.

Jacht artikelen van Mistral Jagdreisen