Jachtmerk Mossy Oak

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Mossy Oak

dealer

Mossy Oak: eigentijdse camouflage

Alle 'revolutionaire' uitvindingen beginnen met een goed idee. In 1986 had Mossy Oak zo'n idee. Hij verzamelde een handvol vuil, stokken en bladeren en creëerde daarmee een nieuw type camouflage. Het ontwerp, dat volledig uit natuurlijke aardelementen en -kleuren bestond, was anders dan alle tot dan toe bekende patronen. Zo stelde Mossy Oak jagers in staat om als het ware te verdwijnen in het landschap. 

Geperfectioneerd

Al snel werd ons eerste revolutionaire patroon overgenomen door de industrie. In de meer dan drie decennia die volgden hebben we onze ontwerptechnologie verder ontwikkeld,, inclusief de integratie van fotorealistische 3D-elementen. Zo hebben we de kunst van het camoufleren geperfectioneerd.  Zeer effectieve en innovatieve patronen zoals Mossy Oak Break-Up, Break-Up Country, Obsession, Shadow Grass Blades en Mountain Country en nieuwe Mossy Oak Elements maken allemaal gebruik van Mossy Oak's toonaangevende camo-technologieën.

Passie

Wij ontwerpen en produceren voor uw succes: dat is wat ons drijft.  Onze passie voor de jacht, onze gedrevenheid voor het buitenleven, definieert elk moment van ons leven en is de basis van ons bedrijf sinds 1986.  Onze 30-jarige geschiedenis heeft geresulteerd in een veelvoud aan patronen ontworpen voor verschillende terreinen. Naarmate de jaren vorderden en de technologie verbeterde, werden deze patronen steeds realistischer en effectiever. Niet alleen zijn onze patronen verbeterd, maar ook de methoden om onze patronen toe te passen op een verscheidenheid aan producten en materialen. Achter elk product dat gemaakt wordt door Mossy Oak, bevindt zich een team van toegewijde professionals die samenwerken met onze partners om bekendheid te verwerven.

Levensstijl

Iedereen bij Mossy Oak gelooft dat er meer is om de jachttraditie te ondersteunen dan alleen het ontwikkelen van nieuwe patronen. We zijn vereerd om een invloedrijke positie in de jachtindustrie te behouden, een die ons in staat stelt alles te doen wat we kunnen om de toekomst te beschermen. Daarom ondersteunt Mossy Oak, zowel lokaal als nationaal, met trots vele natuurbeschermingsorganisaties en onderzoeksinitiatieven. Het merk Mossy Oak betekent meer dan alleen camouflage. Het betekent het nastreven van een levensstijl die is gericht op jacht en beheer.