Jachtmerk MSA Sordin

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right MSA Sordin

dealer

MSA Sordin: veilig met MSA Sordin

MSA is een Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige veiligheidsproducten en Sordin is een Zweedse fabrikant van hoogwaardige gehoorbescherming. Deze 2 producenten zijn een samenwerking aangegaan om hoogwaardige veiligheidsproducten te maken. Zo ontstond MSA Sordin.

Sordin heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en verkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen boven de hals. Wij zijn een wereldwijde leverancier en de natuurlijke keuze voor professionele gebruikers met hoge verwachtingen ten aanzien van kwaliteit en technologie.  Ons assortiment bestaat uit op de helm gemonteerde en hoofdband oorbeschermers, zowel passief als actief / elektronisch (inclusief geïntegreerde FM-radio-oorbeschermers en aangepaste actieve oorbeschermers). De producten worden continu ontwikkeld en de input van eindgebruikers is de belangrijkste informatiebron.

We hebben testlaboratoria en productie-fasciliteiten in Vikmanshyttan en Värnamo, en een groot aantal distributeurs en retailers over de hele wereld die onze producten aanbieden aan eindgebruikers. Ongeveer 90 werknemers, allemaal met een hoge competentie, kwaliteit en focus op producteigendom, vormen de basis voor ons bedrijf. Sordin produceert en distribueert wereldwijd meer dan een miljoen oorkappen per jaar. Onze visie is om toekomstige producteigenschappen te verzekeren door constante ontwikkeling.

Supreme Pro

Voor jagers is er in ons assortiment gehoorbeschermers onder meer de Supreme Pro. Deze gehoorbeschermer beschikt over een hoge versterking met een natuurlijk, realistisch geluid dat een uitstekende bescherming biedt in luidruchtige omgevingen. Twee afzonderlijke microfoons bieden een optimaal stereo effect zodat u kunt horen waar het geluid vandaan komt. U kunt dus gewoon met andere mensen praten, evenals hoorzittingen en instructies horen zonder de gehoorbeschermer te verwijderen, zelfs als anderen schieten. De slanke kopjes zijn lichtgewicht en hebben een aantrekkelijk slank design. Het elektrische gedeelte filtert het geluid boven de 86 dB. De MSA supreme pro behoort tot de allerbeste gehoorbescherming op de markt. Onze producten zijn geschikt voor alle klanten die passieve of actieve gehoorbescherming van hoge kwaliteit eisen. Onze gehoorbeschermers zijn zeer comfortabel te dragen, beschikken over genoeg oorruimte binnen de afdichtingsring. Hebben een modern en aantrekkelijk ontwerp en een perfecte pasvorm.