Jachtmerk Nijweide Jachtreizen

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Nijweide Jachtreizen

dealer

Welkom bij Nijweide Jachtreizen!

Bent u op zoek naar een mooie jachtreis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zorgen wij, mits gewenst, voor alle comfort tijdens uw reis. Nijweide Jachtreizen bemiddelt tussen u en de betreffende jachtorganisatie of particuliere eigenaren in het buitenland. Hierdoor kunnen wij een zeer divers aanbod aanbieden en zijn alle soorten jachtreizen bij ons mogelijk.

Missie

Nijweide Jachtreizen is een onderneming met een missie. Onze missie is om mensen onder meer te laten genieten van het ontspannende karakter van het jagen en het recreëren in de vrije natuur. Wij hebben veel jachtervaring in Nederland en in het buitenland. Dat geeft Nijweide Jachtreizen een voorsprong om jachtreizen aan te bieden, waarbij de reiziger altijd waar voor zijn geld krijgt. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is dan ook een van onze topprioriteiten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Europa

De natuur in Nederland is nog steeds erg mooi, maar de ruimte en het landschap gaat ten koste van infrastructuur en bebouwing. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar speciale gebieden binnen Europa waar u naar hartenlust kunt jagen en die hebben we gevonden. Wat dacht u van een hertenjacht in Polen of een grofwildjacht in Duitsland? Wij hebben een gedreven fazantenjacht in Schotland, maar ook in Polen in de aanbieding. Een aanzitjacht op de eenden nabij Berlijn is eveneens een gebeurtenis die u nooit meer zult vergeten.

Buiten Europa

Gaat u liever buiten Europa op jacht? Dan kunnen wij u ook op weg helpen. Ook voor de globetrotters hebben we namelijk diverse mooie jachten in de aanbieding. Bijvoorbeeld in Argentinië waar u onder meer op poema kunt jagen. Een reis naar een van de bekende natuurparken in Zuid-Afrika behoort zeker ook tot de mogelijkheden en voor wie de bruine beer op zijn of haar verlanglijstje heeft staan hebben we een reis naar Canada in de aanbieding. Dit is slechts een willekeurige selectie van datgene wat Nijweide jachtreizen gedurende het jaar te bieden heeft. Aangezien wij samenwerken met meerdere organisaties in het buitenland hebben wij ook de mogelijkheid om in een aantal privé-velden jachtmogelijkheden aan te bieden.