Jachtmerk Nitehog

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Nitehog

dealer

Nitehog: passie voor de klant

Wij van Nitehog staan in nauw contact met onze klanten. De kennis uit de praktische toepassing in het jachtgebied stelt ons in staat om producten te ontwikkelen die de gebruiker echt nodig heeft. Dit is een van de redenen voor ons internationale succes. Met onze geavanceerde productietechnologieën zijn we in staat om alle afzonderlijke systeemcomponenten te integreren op een manier die een uitstekende beeldkwaliteit garandeert. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen in het productieproces om de lange duurzaamheid, veerkracht en hoge precisie van onze apparaten te garanderen. Zo ondersteunt ons bedrijf de jager en beheerder bij de uitoefening van zijn taak. De passie van onze klanten bepaalt de normen voor ons bedrijf.

Kwaliteitsproduct

De sterke koolstofcoating beschermt de hoogwaardige germanium-lens tegen krassen en omdat de behuizing van onze Nitehog-apparatuur wordt gevuld met stikstof heeft u geen last van het beslaan van de optiek.  Wanneer u een Nitehog-apparaat kiest, krijgt u een kwaliteitsproduct waarvoor wij eveneens een goede onderhoudsdienst aanbieden. Dit omvat onder andere het vullen met stikstof (vermindert de condensvorming van de optica), het schoonmaken van de optica en het controleren van de mechanische componenten. Nitehog warmtebeeldapparatuur maakt de jager onafhankelijk van resterend (laag) licht en visualiseert zelfs de kleinste temperatuurverschillen. Zo geeft de duisternis zijn geheimen prijs. Nitehog nachtzicht-apparatuur is een betaalbaar alternatief om optimaal resultaat te halen uit het nog aanwezige restlicht.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

De Nitehog M35 is een multifunctioneel thermisch beeldapparaat voor beeldverheldering en observatie. De met stikstof gevulde Nitehog M 35 wordt gefreesd uit een magnesiumstaaf-CNC en uitgerust met in eigen huis gefabriceerde, hoogwaardige germaniumlenzen. Het kan worden gebruikt als een monoculaire 'handheld' en als een adapter (hulpapparaat). De optionele klemadapter maakt het mogelijk om het apparaat snel en gemakkelijk aan te passen aan uw verrekijker, videocamera of fotocamera. De Nithog NIR-M

is onze allrounder op topniveau. De met stikstof gevulde Nitehog NIR-M kan als 'handheld' worden gebruikt met een goede optische vergroting voor nachtelijke identificatie, detectie en observatie. Dankzij de klemadapter is het mogelijk om het apparaat snel en gemakkelijk aan te passen aan uw verrekijker, videocamera of fotocamera. Onze thermische camera's en nachtzicht-apparatuur beschikt over onder meer carbon gecoate germaniumlenzen, met stikstof gevulde behuizing en een zeer ergonomisch ontwerp.