Jachtmerk Peltor

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Peltor

dealer

Peltor

Peltor is een merk van 3M: een wereldwijd bedrijf dat nooit ophoudt met uitvinden. Ons team van wetenschappers en onderzoeker werkt nauw samen met klanten om vernieuwingen te bewerkstelligen. Onze uitvindingen hebben het dagelijks leven voor honderden miljoenen mensen over de hele wereld verbeterd. Met een omzet van $ 32 miljard verbinden onze 91.000 medewerkers zich met klanten over de hele wereld. Wetenschappers, onderzoekers en marketeers werken in verschillende landen en over verschillende onderwerpen om grote en kleine uitdagingen op te lossen.

Innovatie en doorzettingsvermogen

Bij 3M geloven we dat de juiste wetenschap toegepast op de juiste manier het leven van mensen wereldwijd raakt. Elke dag genereren we doorbraken die uw leven gemakkelijker en completer maken. Dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is. Sinds 1902 is de formule voor ons succes hetzelfde als vandaag: innovatie plus doorzettingsvermogen. Het zit in onze producten. Het zit in onze mensen en het zit in ons merk.

Hartslag

Ons team van onderzoekers en wetenschappers is de hartslag van ons bedrijf. In alle categrorieen waar 3M actief in is blinken zij uit in innovaties of het nu gaat om schuurmiddelen, lijmsoorten keramiek of nanotechnologie. En ons succes zou niet compleet zijn zonder onze ontwerpers, die inzichten vertalen naar creatieve oplossingen voor consumenten over de hele wereld.

Duurzaam

We streven ernaar om een positieve impact op de wereld te hebben door actief bij te dragen aan duurzame ontwikkelingen. Hoewel we onophoudelijk streven naar klanttevredenheid en commercieel succes, doen we dit altijd binnen het kader van ecologische, sociale en economische waarden. Kortom, we willen ons bedrijf, onze planeet en het leven van ieder individu verbeteren. Bij 3M geloven we dat waar het bedrijf voor staat net zo belangrijk is als wat we verkopen. We zijn er trots op een eeuwenoude traditie van werken met eerlijkheid en integriteit te hebben opgebouwd. Van onze medewerkers, maar ook van onze aandeelhouders verwachten we dat ze handelen naar die waarden

Jagers

Onder jagers is 3M vooral bekend van de Peltor gehoorbeschermers. Deze zijn zowel leverbaar als oordoppen als kappen. De Peltor SportTac headset is geschikt voor jacht- en sportschutters. Deze headset geeft u optimale bescherming tegen die schadelijke decibellen. Daarnaast kunt u het volume van de geluiden versterken of verzwakken. De Peltor SportTac is een headset met optimale gehoorbescherming. De gehoorbeschermer is van de beste kwaliteit en herkent hard en schadelijk geluid. Het digitale audiocircuit reageert direct zodat het gehoor hier niet aan wordt blootgesteld. De Peltor headset is langdurig comfortabel te dragen met de grote oorkussens en een goede drukverdeling op het oor en is dus geschikt voor langdurig gebruik in het veld.