Jachtmerk Polaris

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Polaris

dealer

Voor miljoenen mensen over de hele wereld is Polaris synoniem geworden voor avontuur en passie, zowel in werk als in spel en sport. Al meer dan 60 jaar maken we hoogwaardige, baanbrekende producten. Of we nu een nieuw model sneeuwscooters lanceren, uit ATV-categorieën opnieuw uitvinden, de eerste speciaal gebouwde militaire voertuigen ontwikkelen of een radicale driewielige moto-roadster introduceren.

Visie

Vanuit onze ondernemende roots zijn we uitgegroeid tot een van 's werelds grootste bedrijven in Powersports. En de afgelopen jaren zijn we verder gegaan dan Powersports. Wij zijn ook aangrenzende markten gaan verkennen. Zoals de markt van commerciële en militaire voertuigen. Daar kunnen we volgens onze overtuiging zeker nog waarde toevoegen. Tegenwoordig biedt Polaris een gevarieerd portfolio van best-in-class merken. Onze visie is om de passie van motorrijders, werknemers en outdoor-enthousiastelingen over de hele wereld aan te wakkeren door innovatieve, hoogwaardige voertuigen, producten, diensten en ervaringen te leveren die hun leven verrijken.

Sneeuwscooter

De Polaris-mentaliteit is terug te voeren op mede-oprichters, Edgar Hetteen, zijn jongere broer Allan en zijn goede vriend David Johnson. Dit hardwerkende trio begon de voorloper van Polaris (Hetteen Hoist & Derrick) in 1945 in het kleine Roseau, Minnesota. Dankzij het gebrek aan metaal tijdens en na de Tweede Wereldoorlog leverden hun vaardigheden in het repareren van landbouwmachines al snel veel loyale klanten op. Maar het was de sneeuwscooter waarmee zij in 1955 een plaats in de geschiedenis veroverden. Om te bewijzen dat de nieuwe voertuigen niet alleen leuk speelgoed waren begonnen Edgar en drie vrienden aan een 1200 kilometer lange reis door de wildernis van Alaska om de duurzaamheid van het voertuig te demonstreren.

All Terrain Vehicles

Hun vastberadenheid loonde. De machines werden zo populair dat Polaris exclusief sneeuwscooters begon te produceren, wat we vele jaren deden voordat we met extra productlijnen begonnen die onze sterke punten gebruiken in productontwikkeling, distributie en marketing. Sinds we All-Terrain Vehicles (ATV's) in 1984 hebben toegevoegd, zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde leider in Powersports, met een aantal van de best verkochte merken in de branche, waaronder de RANGER utility vehicles RZR recreatie, Indian Motorcycle en GEM elektrische voertuigen. 'S Werelds krachtigste trofeejager is onze Polaris RANGER. De verstelbare, soepele rij-ophanging en de verfijnde cabinefuncties van RANGER bieden u het comfort dat u nodig hebt tijdens de meest uitdagende jacht. Recent hebben we ook ons aanbod uitgebreid met commerciële voertuigen, militaire voertuigen en de revolutionaire Slingshot driewielige moto-roadster, samen met bootaanbiedingen van Bennington, Godfrey, Hurricane en Rinker. Naast premium voertuigen via Polaris Adventures, bieden wij ook onderdelen, kleding en accessoires aan.