Jachtmerk Pulsar

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Pulsar

dealer

Een nieuwe manier van jagen

Pulsar is van de inmiddels gerenommeerde handelsmerken van Yukon. Het bedrijf Yukon Advanced Optics Worldwide werd in 1994 opgericht op basis van twee particuliere ondernemingen - een productiebedrijf in de Republiek Belarus, dat sinds 1991 detectiekijkers produceerde, en een bedrijf dat handelde in optiek, gevestigd in Texas, VS. De productlijn van het bedrijf omvatte destijds voornamelijk optische apparaten voor gebruik bij daglicht, zoals spotting scopes en verrekijkers.

Pulsar

Het assortiment optica voor gebruik bij daglicht groeide snel, maar in 2001 werd de eerste nachtzicht-richtkijker  (de NVRS) gelanceerd. Er was twee jaar onderzoek naar gedaan. In 2003 werd de ontwikkeling van digitale apparaten, zoals de  Ranger 5x42 en Ranger Pro 5x42 , opgestart. In 2005 bedroeg het aandeel van het bedrijf op de internationale markt voor de eerste generatie nachtzicht-apparatuur maar liefst zeventig procent. In 2006-2008 vonden wij het tijd worden voor een aanzienlijke uitbreiding van het productgamma van optische apparaten, waaronder digitale apparatuur. Ook kwam er een breder assortiment nachtzichttoestellen en richtkijkers die de basis vormden voor een nieuw handelsmerk: Pulsar

Assortiment

In de daarop volgende jaren introduceerde het bedrijf een aantal nieuwe richtingen, waaronder digitale nachtzicht-richtkijkers (2009), laserafstandsmeters, optische daglichtkijkers (2010), warmtebeeldcamera's (2011), ophangdozen met nachtlens (2012), nacht vision-richtkijkers met ingebouwde afstandmeters (2013), thermal imaging-richtkijkers (2014) en clip-on-accessoires (2015).  De Trail LRF XP50 is de jongste telg uit Pulsar-familie en combineert haarscherp warmtebeeld met een automatische afstandsmeter.  Op dit moment is het bedrijf Yukon Advanced Optics Worldwide een van de grootste ontwikkelaars en fabrikanten van optische observatie-apparaten voor civiel gebruik. Het bedrijf bestaat uit de volgende takken:

  • UAB "Yukon Advanced Optics Worldwide" (Litouwen)
  • FE "Beltex Optic" (Wit-Rusland)
  • "Mezon -A" Ltd. (Rusland)
  • Polaris Vision Systems EU Ltd (Groot-Brittannië)
  • Polaris Vision Ukraine LLC (Oekraïne)
  • Yukon Optics & Electronics Co., Ltd (Volksrepubliek China)
  • OPYU Enterprise (People Republic of China)

Missie

Bij Yukon werkten in 2016 meer dan 800 werknemers. Het bedrijf wordt gepresenteerd in meer dan 70 landen via zijn distributeurs. Wij zijn als bedrijf leidend in de ontwikkeling van digitale nachtzichtapparatuur. Wij leveren voor de civiele markt en maken daarbij gebruik van een uitgebreid distributienet. Wij staan garant voor de volledige cyclus van productontwikkeling tot de uiteindelijke productie en aftersales-service en bieden service-ondersteuning in alle regio's.  Bedrijf Yukon Advanced Optics Worldwide en zijn distributeurs over de hele wereld beschouwen het als hun missie om  om te voldoen aan de behoefte aan kwaliteits-observatie voor ervaren en professionele gebruikers van optische apparaten, zoals jagers, vissers, onderzoekers, reizigers, toeristen, sportlieden en andere vertegenwoordigers van vreedzame beroepen en passies.