Quadcentrum.nl

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Quadcentrum.nl

dealer

Quadcentrum.nl: Quads in alle soorten en maten

Quadcentrum.nl is de internetwinkel van Quadcentrum van der Ham in Nieuwland. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief op het gebied van quads! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid en eerlijk adviseren en komen we met elkaar, in gezamenlijk overleg, tot een passend besluit. Een keuze waar jij tevreden mee kunt zijn en die je niet zal teleurstellen. 

De fysieke winkel is centraal gelegen in midden-Nederland. Daar vind je een ruim aanbod nieuwe en gebruikte quads van topmerken als Yamaha, Suzuki, Honda, Polaris, Kymco en TGB. Ook voor onderhoud, reparatie, accessoires en kleding ben je bij ons aan het juiste adres! Op zoek naar een nette gebruikte quad? Op Quadcentrum.nl vind je ns actuele aanbod occasions, maar je kunt natuurlijk ook altijd komen kijken in onze vernieuwde showroom in Nieuwland!

Prachtige nieuwe quads met kenteken!

Quadcentrum.nl heeft prachtige nieuwe quads klaar staan, met of zonder kenteken en ze zijn klaar om af te leveren. Wij voeren onder meer merken als Kawasaki, Yamaha, Suzuki, etc. Sinds enkele maanden zijn wij ook dealer van de Kawasaki quads en side by side modellen! Wij zijn trots om dit merk aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Wij hebben altijd meer dan 100 quads op voorraad staan. Kom kijken in onze spectaculaire showroom! De koffie staat klaar. Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw quad? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij kunnen namelijk alle originele onderdelen van merk-quads leveren. Zoek met de catalogus op Quadcentrum.nl de onderdeel-code op en geef je bestelling via het bestelformulier op.

Opknapquads

In onze nieuwe werkplaats met 5 bruggen wordt jouw quad professioneel onderhouden of gerepareerd en bij onze showroom in Nieuwland hebben we ook een eigen oefenterrein: hier kun je proefrijden en ontdekken wat de quad allemaal te bieden heeft. Regelmatig worden er bij ons ook quads ingeruild waar dingen aan moeten gebeuren om deze weer rijklaar of netjes te maken. Kleine of grote werkzaamheden waar wij wegens tijdgebrek niet altijd aan toe komen, waardoor deze quads lange tijd in de kelder blijven staan. Nu krijgen wij vaak de vraag van klanten of we quads hebben staan om zelf op te knappen. Om in deze vraag te voorzien hebben we besloten om deze quads aan te bieden voor een scherpe meeneemprijs zonder garantie. Naast ons aanbod opknapquads ligt er ook een grote voorraad gebruikte onderdelen en banden.

 

 

Jacht artikelen van Quadcentrum.nl