Quads for fun

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Quads for fun

dealer

QFF Funbikes: Groot in de Benelux.

Wij mogen ons met trots één van de grotere specialisten voor quads, buggy’s en spyders van de Benelux noemen. QFF Funbikes is gespecialiseerd in recreatieve voertuigen in de breedste zin van het woord. Samen met Motorservice Eersel adviseren wij je graag bij aankoop van een nieuwe of gebruikte Quad, SSV, Spyder of Motor. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud of herstel van jouw voertuig. Mocht je op zoek zijn naar accessoires, kleding of onderdelen dan ben je bij ons ook op het juiste adres.

Alle gangbare merken

Voor vrijwel alle gangbare merken quads, ssv en motoren kunnen wij de juiste onderdelen leveren. Aanvragen of bestelling kun je doen via onze website. Wij dragen dan zorg voor een zo snel mogelijke levering tegen een concurrerende prijs.  Staat jouw voertuig er niet bij schroom dan niet om via mail of telefoon te informeren onder vermelding van merk, type, bouwjaar en eventueel chassisnummer.

QFF Adventures

QFF Funbikes organiseert ook avontuurlijke tochten, onder meer naar Roemenië. Voor één bedrag verzorgt QFF Adventures alle services die te verwachten zijn. De trip is uitermate geschikt voor 4×4 ATV’s maar ook met een crossquad kun je uit de voeten. Een geldig kenteken is wel vereist! Wij organiseren géén rally, maar een tocht vol met uitdagingen waarin je zelf je tempo mag bepalen. Enige ervaring is echter wel gewenst. Wij als organisatie gaan zorgen voor een recovery-car, technische ondersteuning en zullen ook diverse reserveonderdelen ter plekke hebben De vluchten, het transport, de tracks en accommodaties zijn inbegrepen. Dat geldt niet voor drank en benzine. Wil je meer informatie? Kijk dan even op onze site: www.quads-for-fun.nl.

 

Jacht artikelen van Quads for fun