Quadwise

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Quadwise

dealer

Quadwise: voor en door quadrijders

QuadWise is een quadzaak voor en door quadrijders. Quadwise heeft een ruime ervaring in de quadwereld. We zijn namelijk zelf al meer dat twaalf jaar actieve rijders. Dit maakt dat wij quadeigenaren begrijpen, maar ook goed kunnen adviseren. Vragen die wij vaak krijgen zijn: Welke quad is geschikt voor mij?  Welke banden zou ik moeten gebruiken? Wat kan ik wel en wat kan ik niet doen met een quad? Zo zijn er nog veel meer vragen. Vragen die wij vrij snel kunnen beantwoorden. Daarbij is onze technische kennis ook groot en kunnen we snel - bij problemen - de oorzaak vinden en verhelpen. Maar geloof ons niet op ons woord, kom eens langs! De koffie staat altijd klaar!

Quads/UTV's

Wij zijn dealer van Arctic Cat quads en UTV's, TGB quads en CFMoto quads en UTV's. Ook voor onderhoud van deze merken kunt u bij ons terecht. Maar wij leveren op aanvraag ook quads en UTV's van andere merken (zoals Can Am, Polaris, Honda, Suzuki, Yamaha, etc.). Hiervan verzorgen wij natuurlijk ook het onderhoud! Wij kunnen als enige quaddealer in het noorden van het land Can Am quads en UTV's uitlezen en onderhouden! Bovendien kunnen wij voor u een passende financiering verzorgen, zodat u uw quad of UTV in termijnen kunt betalen.

Gebruikte kwaliteit!

Op zoek naar een tweedehands quad? Dan bent u bij QuadWise aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod aan gebruikte quads op voorraad. Uiteraard met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Want ook voor occasions geldt dat wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Op onze website is steeds het meest actuele aanbod van occasions te vinden. Toch kan het voorkomen dat nog niet alle quads vermeld staan in verband met een sterk wisselende voorraad. Klik op één van de afbeeldingen om alle specificaties van een quad te bekijken.

Onderhoud

Wij verzorgen onderhoud en reparatie van elk bekend merk quad in onze eigen zeer goed uitgeruste werkplaats. Met onze gedegen kennis van quads kunnen wij je altijd goed én eerlijk adviseren. Geen verborgen kosten en altijd van tevoren een prijsopgave van de benodigde reparaties! Ook kunnen wij banden monteren én balanceren. En... wij kunnen ook Arctic Cat ATV's/SXS's, Can Am ATV's/SXS's, CFMoto ATV's/SXS's, TGB ATV's en Polaris ATV's/SXS's uitlezen/resetten. 

Dierenlot

Wij niet alleen gepassioneerd voor quads, maar we zijn ook dierenliefhebbers. Daarom organiseren we regelmatig toertochten voor de Stichting Dierenlot.  Dit is een rit van ca. 150 km, welke deels onroad en deels offroad is. Deze is alleen opengesteld voor quads ofwel ATV's en SXS's met kenteken. Opgave vooraf is verplicht Wil je meerijden met deze gezellige tourrit voor ATV's en SXS en daarmee een goed doel steunen? Kijk dan even op onze website.

 

Jacht artikelen van Quadwise