RR Weltweites Jagen

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right RR Weltweites Jagen

dealer

RR Weltweites Jagdreisen voor jagers en vissers 

RR Weltweites Jagen adviseert en organiseert uw jachtreis, of het nu binnen of buiten Europa is.

RR Weltweites Jagen is opgericht door Konstanze en Robert Reibenwein, twee ervaren jagers.

In tegenstelling tot tussenpersonen zijn wij, als officieel reisbureau, onderworpen aan strikte wettelijke reisregelingen, zoals reis- en klantenverzekeringen en bieden je dus alle garanties. Wij steven de hoogste kwaliteitseisen na en proberen altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Ontdek de opwindende wereld van RR Worldwide jagen in onze hoofdcatalogus of online op www.reibenwein.com en laat je inspireren. Natuurlijk vind je daar ook alle bestemmingen, zodat je rustig uw keuze kunt maken. Een keuze voor een onvergetelijk een jachtavontuur.

Avontuur

Een medewerker van RR Weltweites Jagen is gedurende het hele verblijf aanwezig in het jachtgebied en zal u ter plaatse verzorgen om ervoor te zorgen dat jouw jachtverblijf naar tevredenheid verloopt. Omdat elke jachtreis een avontuur is waar je later graag nog eens op terugkijkt of dat je met vrienden deelt werken wij samen met een audiovisueel bedrijf. Desgewenst maken zij van de reis een prachtige jachtfilm. De modernste cameratechnologie en de nodige ervaring voor buitenactiviteiten maken jouw jachtreis tot een prachtig gedocumenteerd evenement. Dit partnerbedrijf is gespecialiseerd in het onopvallend begeleiden van reizen! En vele klanten van ons spraken hun waardering voor dit initiatief al uit.

Waar gaan we heen? We gaan onder meer naar landen binnen Europa, Afrika, Azië, Amerika en Oceanië.  In Sommerset in het zuiden van Engeland kun je geweldig bersen  op sterke reebokken in landschappen met een speciale flair. Kies individueel uw accommodaties en jaag op samen met uitstekende begeleiders in onze geselecteerde gebieden.  Deze jacht bieden we aan van april tot half juli. In Bedfordshire bieden we onder meer de jacht aan op muntjak. De mannelijke muntjak wordt het hele jaar door gejaagd. Verder bieden we in Engeland onder meer spannende jachten aan op reebok, damherten, reeën, fazanten en vliegend wild.

Vissers

Niet alleen jagers, maar ook vissers zijn bij ons welkom. Wij organiseren namelijk ook reizen waarop je kunt zalmvissen in Polen. Polen is sinds enkele jaren een goed alternatief voor  Scandinavië, Canada of Alaska. Bij ons kun je vissen in de absolute top van de zalm- en zeeforevisserij. De Oostzee bij de baai van Gdansk, dicht bij de Russische grens, is een echte aanrader. Kijk op onze site voor alle mogelijkheden.

Jacht artikelen van RR Weltweites Jagen