Jachtmerk RWS

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right RWS

dealer

RWS

RWS is de afkorting voor Rheinisch-Westfälischen Sprengstoff-Fabriken: de fabriek die als sinds 1931 munitie en springstoffen produceert. Het bedrijf is in eigendom van Dynamite Novel en staat onder controle van RUAG Ammotec.  RWS-patronen hebben een lange geschiedenis in de ontwikkeling en productie, daarom is het niet verrassend dat hun marktintroductie wereldwijd een ongeëvenaard succes heeft gehad. Elke jager waardeert het RWS-merk en vele Olympische overwinningen zouden zonder onze munitie niet zijn behaald.

Eigen productie 

Veel van de RWS-medewerkers zijn bekwame jagers die in binnen- en buitenland de nodige jachtervaring hebben opgedaan. Die waardevolle praktijkkennis wordt altijd meegenomen in het ontwikkelingsproces en beïnvloedt het kleinste detail van het productieproces. Deze persoonlijke toewijding is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Op het cruciale moment van het schot moet de jager zich kunnen concentreren op de essentiële factoren en altijd kunnen vertrouwen op de grootst mogelijke effectiviteit van de munitie. Sinds begin 2012 biedt RWS de premium RWS-patronen voor veeleisende jagers.

 

 

RWS Randvuur-patronen

De RWS-randvuurpatronen zijn beschikbaar voor jacht- en kleiduivensport. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het jagen op klein wild. Talrijke ontwikkelaars en technici investeren veel zorg, kennis en aandacht aan het samenstellen van de componenten van elk patroon, en zorgen zo voor de onveranderlijk hoge kwaliteit van RWS-munitie. De populaire patronen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en kalibers. RWS levert ook vele soorten munitie voor het kogelgeweer in verschillende kalibers. Sterker nog: RWS heeft waarschijnlijk het grootste aanbod kogelmunitie uit eigen makelij.

Qua kwaliteit is er geen compromis als het gaat om geweerpatronen. Daarom hanteert RWS voor Premium Munitie een consistente procedure, van het eerste idee in productontwikkeling tot de fabricage van een cartridge en de uiteindelijke controle als onderdeel van kwaliteitsborging. Al onze geweerpatronen worden vervolgens onderworpen aan een mechanische, lasergestuurde of handmatige kwaliteitstest. RWS is de enige grote munitiefabrikant van patronen die exclusief jachtpatronen en -kogels uit eigen productie aanbiedt. Bovendien heeft RWS een zeer groot aanbod van kogels en kalibers en is er dus voor u de meeste keus.