Jachtmerk Seissiger

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Seissiger

dealer

Seissiger: camera's voor het jachtveld

Wildcamer'a s zijn moderne, onmisbare hulpmiddelen. Ze helpen om waardevolle informatie te verzamelen en geven de jager een groot inzicht in het gedrag van de wilde dieren. Deze aanvullende kennis kan je helpen om het jachtsucces te vergroten en biedt zekerheid. Onnodige reizen en patrouilles kunnen worden vermeden, wat niet alleen geld bespaart, maar ook tot meer rust in het gebied leidt. Ons assortiment wildcamera's en nuttige accessoires varieert van een solide instapmodel in een compleet pakket tot de toonaangevende radiogestuurde camera met beeldoverdracht via e-mail of MMS, HD-video-opname en zwart-witflits.

3G

Onze nieuwste camera's zijn voorzien van 3G technologie. Je kunt de instellingen van de camera dus vanuit huis kunt aanpassen. Tevens kun video's en foto's naar huis uploaden. Een SIM kaart kopen is ook niet meer nodig, deze wordt meegeleverd. Je koopt het beltegoed bij Seissiger, zodra dit beltegoed is verbruikt kun je  dit weer opwaarderen, net als bij een gewone SIM kaart. Echter met 1 zeer groot voordeel:  wanneer je de camera bijvoorbeeld in Duitsland gebruikt heb je geen Duits SIM kaartje meer nodig om de kosten laag te houden. Deze SIM kaart werkt over de gehele wereld waar maar mobiel internet voorhanden is. De beelden en filmpjes worden naar een alleen voor jou bestemd portaal verstuurd waar je deze weer kan uploaden.

Geschikt voor het jachtveld

Kortom, deze modellen zijn zeer geschikt wanneer je over een jachtveld in het buitenland beschikt. De snelheid van overdracht is tot wel 20x gestegen in vergelijking tot de conventionele GPRS camera. Tevens zorgt de 3-G technologie ervoor dat de camera veel minder energie nodig heeft, de batterijen kunnen wel tot 1 jaar mee gaan. Kijk gerust eens op onze site voor ons grote assortiment camera's en accessoires.